Ejendomsmægler MDE, Butik Mie Hofman

Mie Hofman

Ejendomsmægler MDE, Butik

mie@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 50

KØBSAFTALE UDSENDT

Butikslokale til salg på Falkoner Allé 15, kld. th.

Fristende bagels eller forfriskende is, som lokker folk til på én af de mest populære handelsgader på Frederiksberg? Hyggelige borde og stole, som står klar til at hoste cafégæsterne på fortovet?
Velkommen ind i disse attraktive lokaler, der blot bliver endnu mere attraktive, når man kaster et blik på adressen Falkoner Alle 15 – lige i hjertet af Frederiksberg med Frederiksberg Metrostation og Frederiksberg Centret som nabo kun 100 meter fra hoveddøren!
Den pæne og velholdte butik udbydes som leje til afståelse og består af et stort salgs- eller serveringsareal, to køkkenrum med tilhørende køl, toilet, kontor og et baglokale, hvor der kan indrettes lager. Køkkenerne har alt det nødvendige, så der eksempelvis kan drives en lille, lækker sandwichbar eller anden form for take away, som ikke kræver et varmt køkken. Det store salg- og serveringsmiljø er indbydende og råt i sit indtryk og tilbyder god plads til spisende gæster såvel som til interiør, der kan skabe fundamentet for en rigtig hyggelig butik.FØJ TIL FAVORITTER 3
Afståelse 950.000 kr.
Leje pr. mdr. 28.022 kr.
Størrelse 95 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Sandwichbar
Depositum 4 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Falkoner Alle er levende og fyldt med spændende indslag i form af butikker og spisesteder, som tiltrækker folk i tusindtal hver eneste dag. Denne strækning fungerer nemlig som bindeled mellem den charmerende handelsgade Gl. Kongevej og det populære Frederiksberg Center, som ligger lige ved siden af metroen.

Denne placering giver succesgaranti, uanset hvad du drømmer om at slå dørene op til. Køberskaren er stor, og området er super tilgængeligt og omsværmet.

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 86
Leje pr. mdr. (kr.) 6.128

Butik

Gammel Kongevej 80

Størrelse (m2) 130
Leje pr. mdr. (kr.) 17.758
Størrelse (m2) 102
Boligafgift pr. mdr. 6.109
Størrelse (m2) 92
Boligafgift pr. mdr. 4.491
Størrelse (m2) 88
Leje pr. mdr. (kr.) 10.882