Butikslokale til salg på Elmegade 2, kld. th.

Vi har nu fornøjelsen af at udbyde denne attraktive butik på Elmegade 2. Butikken disponerer over 72 kvadratmeter og indeholder dertil en stor kælderetage med lagerrum, så du kan drive din forretning lige efter bogen. Du har mange gode kvaliteter i venter, og det bedste er helt sikkert butikkens fantastiske høje standard, som er lige til at overtage. Det glatte og rengøringsvenlige gulv i en pudderrosa nuance giver et roligt look til det store lokale, som derudover byder på flotte hvide vægge og masser af plads til at indrette sig med matchende interiør.

Det er oplagt at videreføre det nuværende koncept, en stilfuld tøjforretning, da der allerede er etableret prøverum m.m., men i bund og grund er alting muligt, og denne butik kan således slå dørene op til ethvert koncept. Foruden det store åbne butikslokale i to afdelinger består enheden af et gangareal med adgang til toilet samt et fint baglokale/kontor, hvor der også er mulighed for at sætte kaffe på kanden.FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 450.000 kr.
Leje pr. mdr. 12.277 kr.
Størrelse 72 m²
25 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Detailhandel med beklædning og sko
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed

Elmegade er "indgangen til Indre Nørrebro" og strækker sig fra Nørrebrogade og ind til Sankt Hans Torv, som er et levende mekka af hyggelige caféer og restauranter, cocktailbarer og isboder – ja, kort sagt alt, hvad hjertet begærer. Hele dette område er kendt for sin stemningsfulde boheme vibe, og der er altid liv på den lille, krogede og charmerende Elmegade. Her finder man små, unikke modebutikker side om side med kaffe- og juicebarer og gode spisesteder med smage fra hele verden.  

Denne forretning har med andre ord en sand drømmebeliggenhed på én af Nørrebros absolut bedste handelsgader. Samtidig er den placeret med god synlighed ud mod gadeplan. De kæmpestore vinduespartier skaber blikfang direkte fra fortovet, og du er dermed sikret en perfekt reklamesøjle med plads til at udstille dine varer og tiltrække potentielle kunder fra første række her i Elmegade.

TILSVARENDE EMNER

Butik

Victor Borges Plads 8

Størrelse (m2) 93
Boligafgift pr. mdr. 6.822
Størrelse (m2) 97
Leje pr. mdr. (kr.) 10.749

Butik

Østerbrogade 109

Størrelse (m2) 74
Leje pr. mdr. (kr.) 11.648
Størrelse (m2) 81
Leje pr. mdr. (kr.) 15.606

Butik

Rosendalsgade 16, st.

Størrelse (m2) 106
Boligafgift pr. mdr. 4.285