Erhvervsformidler, Butik/Kontor Knud Tommerup

Knud Tommerup

Erhvervsformidler, Butik/Kontor

kt@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 26 17 53 57

Butikslokale til salg på Elmegade 19 kld.

Hvis ikke billederne allerede har inspireret dig til at se mulighederne i denne charmerende butik, så synes vi bestemt, du selv skal aflægge en visit og se nærmere på stedets kvaliteter – for dem er der masser af!

Butikken ligger i en pæn ejendom helt tilbage fra 1885, som indkapsler hele stemningen for denne atmosfærefyldte gade, som emmer af kreativitet. Butikken udbydes til afståelse, og som det fremgår af ovenstående billeder, er der særdeles oplagt for jer, som ønsker at åbne en butik til detailhandel af eksempelvis modetøj for den fashionable nørrebrogenser eller smukke smykker, som kan skabe blikfang i de velplacerede vinduespartier, som rejser sig i perfekt højde i gadeplan.

Butikken ligger i ejendommens underetage; med andre ord den perfekte beliggenhed for kunderne, der færdes på Elmegade, da der er direkte adgang og synlighed på forretningen fra gaden. Og dermed også den perfekte beliggenhed for dig. Butikken råder over 78 attraktive kvadratmeter med to gode butikslokaler, hvor alt fra tøj til sko, keramik eller kunstværker kan få lov at få den bedste opstilling. Derudover indeholder butikken et praktisk lagerrum samt et personaletoilet. Kort sagt: alt, du skal bruge!


FØJ TIL FAVORITTER 3
Afståelse 400.000 kr.
Leje pr. mdr. 6.407 kr.
Størrelse 78 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Detail
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke C

Beliggenhed

Forretningen ligger "spot on" på den levende og super hyggelige Elmegade, som for nylig er blevet renoveret, så den nu atter står knivskarp og indbydende frem i gadebilledet. Gaden er utrolig flot og har en helt særlig, ung og trendy stemning over sig, hvilket også er tydeligt, når man kaster et blik på gadens handelsliv, som består af små, kreative specialbutikker, barer og caféer. Gaden strækker sig mellem Nørrebrogade og Sankt Hans Torv; et levende knudepunkt centralt på Nørrebro, hvor menneske- og kundeskaren altid er fremtrædende. Det er nemt at komme hertil, både via cykel og med bus 3A, 5C og 350S.

TILSVARENDE EMNER

Butik

Victor Borges Plads 8

Størrelse (m2) 93
Boligafgift pr. mdr. 6.822
Størrelse (m2) 97
Leje pr. mdr. (kr.) 10.749

Butik

Østerbrogade 109

Størrelse (m2) 74
Leje pr. mdr. (kr.) 11.648
Størrelse (m2) 81
Leje pr. mdr. (kr.) 15.606

Butik

Rosendalsgade 16, st.

Størrelse (m2) 106
Boligafgift pr. mdr. 4.285