Ejendomsmægler MDE, Butik Mie Hofman

Mie Hofman

Ejendomsmægler MDE, Butik

mie@butikskompagniet.dk

T: 71 12 21 00

M: 40 60 95 50

Butikslokale til salg på Bredgade 73, st.

Her er en enestående mulighed for at få fingrene i måske Københavns flotteste butik! Vi befinder os på en af byens bedste adresser i “den grønne ende” af Bredgade lige ved Esplanaden og Kastellet. Her er man lige om hjørnet fra Amalienborg, Nyboder og Langelinie, vandet er kun to gader væk, og den kommende metro ved Marmorkirken ligeså.

Fra gaden er ejendommen særdeles velholdt med en stor, smuk facade og udsmykket ved entréen, der er overdækket med et lille tag med kongekrone på toppen. Allerede fra gaden fornemmer man hurtigt, hvor ekstravagant en indretning, man mødes af indenfor i denne historiske bygning.

Den lille entré fører ind til et stort lokale, der kan tage pusten fra enhver. Med en loftshøjde på 4,63 meter, smuk stuk, udskårne træpaneler, lyse trægulve og den store trætrappe og åbne forbindelse til endnu et lokale, har man her de perfekte rammer for at skabe en eksklusiv stemning uanset, hvad man ønsker at bruge lokalet til. Her er særdeles smagfuldt indrettet med respekt for bygningens arkitektur! Det tilstødende lokale er ligeledes indrettet med stuklofter, lyse trægulve her i sildebensmønster og profilerede døre. Gennem en dør og en fordelingsgang finder man endnu et stort lokale mod gaden, som er indrettet i samme overdådige stil som de andre. Fra fordelingsgangen er der desuden en udgang til opgang.

Butikkens bagende mod gården rummer et mindre kontor samt endnu et stort lokale, her med ældre plankegulve og store vinduespartier, der sender masser af dagslys ind, så man fornemmer slet ikke, at man befinder sig i stueetagen. Fra dette lokale er der en trappe ned til en gang med to toiletter, og fortsætter man videre ned, ender man i kælderplan. Kælderen byder på to mindre lagerrum, et stort lagerrum med flisegulve, der kan bruges som frokoststue, og et tilstødende køkken. Hele kælderen har en god loftshøjde samt vinduer, og fremstår lys og indbydende.

Butikken byder på de perfekte rammer, hvad end man ønsker at indrette sig med. Lokalerne har blandt andet været brugt som kunstgalleri, hvad der er oplagt med den gode loftshøjde, men kan også udgøre et fantastisk atelier og galleri i kombination, et atmosfærisk kontor eller antikvariat. Kun fantasien og kreativiteten sætter grænser.

Adressen og placeringen fås ikke bedre i København K, så tøv ikke med at booke en fremvisning af denne smukke butik. Her får man mange kvadratmeter, men til en billig husleje. Velkommen til Bredgade 73, st.!

FØJ TIL FAVORITTER 1
Afståelse 1.250.000 kr.
Leje pr. mdr. 25.828 kr.
Størrelse 295 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Galleri
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke C

Tilknyttet faciliteter

  • EKSTRAVAGANT BUTIKSLEJEMÅL VED ESPLANADEN
  • HØJT TIL LOFTET
  • SMUK FACADE

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 367
Leje pr. mdr. (kr.) 33.670
Størrelse (m2) 271
Leje pr. mdr. (kr.) 33.548
Størrelse (m2) 287
Leje pr. mdr. (kr.) 300.000
Størrelse (m2) 295
Leje pr. mdr. (kr.) 24.896
Størrelse (m2) 296