Erhvervsformidler, Butik/Kontor Knud Tommerup

Knud Tommerup

Erhvervsformidler, Butik/Kontor

kt@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 26 17 53 57

Butikslokale til salg på Borgergade 130, st.

ATTRAKTIV BELIGGENHED OG FLOTTE BUTIKSLOKALER
Sæt kurs mod Borgergade 130, hvor du nu kan sætte din underskrift på kontrakten til disse attraktive lokaler. Beliggenheden er intet mindre end sublim, og de 45 veldisponerede kvadratmeter benyttes på nuværende tidspunkt som frisørsalon – der er selvfølgelig også mange andre muligheder. Og (måske) vigtigst af alt kan du se frem til en billig husleje!

Butikken udbydes til leje med afståelse, og den præsenterer sig selv i pæn og flot stand. Lokalerne har lyse gulve, hvidmalede vægge og apotekerloft i det største lokale. Stilen er med andre ord lys, tidløs og klassisk, og rummenes gode og regulære størrelser sikrer gode indretnings- og anvendelsesmuligheder. Som prikken over i’et har butikken et stort facadevindue, der både sikrer et flot lysindfald såvel som god synlighed fra gaden.

Du træder først og fremmest ind i et godt salgslokale, hvor der er plads til et par frisørstole og mulighed for vaskestol. Som tidligere nævnt kan du naturligvis også anvende butikken som andet end frisør – udlejer skal blot godkende først. Fra salgslokalet fører en fordelingsgang hen til både toilettet, tekøkkenet og et mindre kontor/lagerrum. Der er desuden udgang til gården og bagtrappen.

FØJ TIL FAVORITTER 4
Afståelse 375.000 kr.
Leje pr. mdr. 6.468 kr.
Størrelse 45 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Frisør
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed

Borgergade er uden tvivl en spektakulær beliggenhed. Her får du eksklusive og velbesøgte naboer såsom Restaurant Pluto, Café Atelier September, Irma og Cantina, og fundamentet for potentielle kunder er i top. Området huser alt fra lækre spisesteder til delikatesseforretninger og specialbutikker, og derfor tiltrækker det folk fra alle københavns brokvarterer. Som prikken over i’et er der kun 1 kilometer til Nørreport og 650 meter til Kongens Nytorv.

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 59
Leje pr. mdr. (kr.) 14.380

Butik

Leifsgade 14, st. th.

Størrelse (m2) 65
Leje pr. mdr. (kr.) 5.498