Ejendomsmægler MDE, Salgschef Mie Hofman

Mie Hofman

Ejendomsmægler MDE, Salgschef

mie@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 50

Butikslokale til salg på Blågårdsgade 2A, st. th.

Beliggende i den gode ende af Blågårdsgade finder du dit fremtidige erhvervslejemål, der skriver adresse på Blågårdsgade 2A, st, th. Her får du glæde af et super fedt salgsareal med baglokale og toilet med leje til afståelse – lyder det som noget for dig, så læs endelig videre!

Når du træder indenfor til dette spændende og super seje lejemål, vil du straks mærke den pulserende atmosfære, der strømmer rundt såvel inde som ude. Stilen er tydelig fra start med et charmerende udtryk af en retro-stil, mens der er selvfølgelig plads til at sætte sit eget præg på stedet, således det opfylder samtlige forestillinger, som du måtte have. Dette erhvervslejemål tager jer med indenfor til et stort salgsareal med plads alt fra klinik, frisør eller detail. Derudover er der en gang med plads til vaskefaciliteter, mens der også er toilet. Baglokalet viser sig med dobbelt vask og fornuftig opbevaringsplads, mens der tilmed er et køkken med mulighed for at lave frokost. Udefra vil samtlige forbipasserende spærre øjnene op, da der er store og gode facadevinduer, og da der er gang i gaden, vil der komme mange forbi og lægge mærke til dette erhverv.

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 395.000 kr.
Leje pr. mdr. 15.247 kr.
Størrelse 90 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Frisør
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Beliggenheden bliver ikke meget bedre, da butikken ligger centralt på Nørrebro i den gode ende. Adressen taler desuden for sig selv, da det er en hip og sej gade med fede naboer, der bidrager til det blomstrende byliv. Blågårdsgade rummer en masse forskellige erhverv, og da det allerede er en kendt gade, får du ingen problemer med at lokke folk til. For såvel kunder som arbejdstagere er der gode transportmuligheder i nærområdet med busforbindelser kørende langs Nørrebrogade og Åboulevarden. Når klokken slår frokostpause, kan I udnytte beliggenheden og udforske de mange forskellige caféer og spisesteder, eller snuppe en frisk gåtur om Søerne for at tanke ny energi op til resten af arbejdsdagen.

TILSVARENDE EMNER

Frederikssundsvej 235, st. th.
Størrelse (m2) 111
Boligafgift pr. mdr. 7.234
Amagerbrogade 253, st. tv.
Størrelse (m2) 176
Leje pr. mdr. (kr.) 16.800
Strandboulevarden 108, st.
Størrelse (m2) 285
Leje pr. mdr. (kr.) 18.125