Ejendomsmægler MDE, Butik/Kontor Casper Skov, Butik

Casper Skov, Butik

Ejendomsmægler MDE, Butik/Kontor

cs@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 54

Frisørsalon i det hippe område af Nørrebro

BUD MODTAGES

Er du frisør, og kribler det i fingrene efter at starte din egen salon? Så skal du virkelig overveje at booke en fremvisning til Birkegade 28, for her udbyder vi nu en pæn og velholdt frisørsalon med god planløsning. Beliggenheden lige ved Guldbergsgade, Elmegade og Nørrebrogade er ideel med de mange forbipasserende.

Salonen ligger i en klassisk Nørrebro-ejendom fra 1885, og fra det summende gadebillede er der blot få trin ned til butikken. Stilen er rå, industriel og moderne, og du får selvfølgelig rig mulighed for at sætte dit eget præg, så rummene skræddersys til netop din virksomhed. Butikslokalet mod gaden kan indrettes med frisørstole, spejle og reoler med god plads til udstilling af produkter. I åben forbindelse hermed findes et separat lokale med plads til hårvask. Samtidig råder butikken over et lager til opbevaring samt et pænt toilet og køkken med vaskesøjle. Du får med andre ord ideelle rammer om din nye salon, og beliggenheden følger naturligvis trop.

FØJ TIL FAVORITTER 2
Afståelse 300.000 kr.
Leje pr. mdr. 7.040 kr.
Størrelse 58 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Frisør
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Nørrebro er uden tvivl et af Københavns mest livlige og attraktive områder – både når det kommer til boliger og erhverv. De omkringliggende gader og stræder huser alt fra handlemuligheder til velrenommerede spisesteder, hyggelige kaffebarer, natklubber og specialforretninger, og derfor tiltrækkes københavnere fra nær og fjern, hvilket sikrer dig en stor potentiel kundekreds. Både Guldbergsgade, Elmegade og Nørrebrogade befinder sig i gåafstand fra salonen, og de er uden tvivl nogle af områdets mest befærdede gader. Det her er virkelig en attraktiv adresse!

TILSVARENDE EMNER

Butik

Åboulevard 34A, kld

 
Kontantpris 1.678.000
Størrelse (m2) 103
Leje pr. mdr. (kr.) 9.000
Størrelse (m2) 93
Leje pr. mdr. (kr.) 8.000
Størrelse (m2) 103
Kontantpris 889.000
Størrelse (m2) 93
Kontantpris 789.000