x

Hos ButiksKompagniet følger vi naturligvis anvisningerne fra Regeringen og Sundhedsstyrelsen. Det betyder at vi alle arbejder hjemme i disse dage, for at begrænse coronasmitten.
MEN vi er her stadig ! Vi er på telefon og mail, og skulle du have interesse i et af vores emner skal du endelig tage fat i os på telefon 70 12 21 00 eller sende en mail på info@butikskompagniet.dk

Vi vil gøre vores aller bedste for at få tingene til at fungere og vi sidder klar til at hjælpe dig.

Erhvervsformidler, Butik/Kontor Knud Tommerup

Knud Tommerup

Erhvervsformidler, Butik/Kontor

kt@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 26 17 53 57

Erhvervslokale med god beliggenhed - velegnet til detail eller lign.

Nu er der mulighed for at overtage denne mindre, men regulære butik på 45 lette og veludnyttede m2, som udbydes til leje med afståelse. Butikken ligger perfekt med stort vindue ud mod den travle Amagerbrogade, som hurtigt skaber blikfang og fylder rummet med dagslys. Butikslokalet er velholdt og regulært med to dele, som ligger i varierende niveau, blot et par trin op. Her er perfekte rammer for mange typer detailbutik. Der findes endvidere et lille lagerlokale samt et nydeligt toilet. Endelig hører der en kælder på 10 m2 til lejemålet (lav loftshøjde).ulighederne er mange i en pæn og velholdt ejendom som denne. 

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 150.000 kr.
Afkast Nettoprisindeks, min. 2 % p.a. og maks. 4 % p.a.
Leje pr. mdr. 10.325 kr.
Størrelse 45 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Salg af rengøringsartikler
Depositum

Depositum svarende til 3 måneders leje samt 3 måneders forudbetalt leje

Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Adressen er Amagerbrogade 112 ved siden af Lidl, en central beliggenhed på Amagers travleste gade, hvor mange mennesker dagligt har deres gang. På Amagerbrogade finder man alt fra velkendte dagligvarebutikker og specialforretninger til spændende spisesteder og hyggelige cafeer, der birdrager til det levende miljø og tiltrækker en bred kundeskare. Ydermere er vi kun få skridt fra krydset ved Øresundsvej og Englandsvej, og der er busstoppested lige foran døren, som giver nem adgang til butikken for kunderne, personale og samarbejdspartnere. Beliggenheden er helt i top.

TILSVARENDE EMNER

Butik

Leifsgade 14 st. th.

Størrelse (m2) 65
Leje pr. mdr. (kr.) 5.498

Butik

Kastrupvej 161

Størrelse (m2) 50
Leje pr. mdr. (kr.) 4.900

Butik

Frederiksborggade 29

Størrelse (m2) 36
Boligafgift pr. mdr. 4.304

Butik

Jagtvej 201 st.

Størrelse (m2) 66
Leje pr. mdr. (kr.) 8.597