Erhvervsformidler, Butik/Kontor Knud Tommerup

Knud Tommerup

Erhvervsformidler, Butik/Kontor

kt@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 26 17 53 57

Butikslokale til salg på Amager Centret, Reberbanegade 3, butik 146

Amager Centret er Amagers epicenter - det kan der vist ikke være tvivl om. Til leje med afståelse åbner vi nu glasdørene til Holms meget spændende og flotte lokaler, der egner sig perfekt til café eller take away.

Med sine store vinduespartier, der ses som noget af det første, når man træder op fra én af Københavns travleste metrostationer, giver lokalet et førstehåndsindtryk udover det sædvanlige. Selve lokalet er mørkt og industrielt indrettet på den mest trendy facon, der virkelig er med til at fremhæve den imponerende loftshøjde og de store ruder, som udgør den ene væg. Her er perfekt  plads til spisepladser, så gæsterne har udsyn til én af Amager Centrets flisebelagte passager, og så er der ydermere mulighed for udeservering efter aftale.

Diskområdet omsluttes af mørkt træ med glastop, hvor der er plads til at udstille de lækreste råvarer fra dagens menu. Naturligvis kan det tilpasses efter behov, men størrelsen er stor og giver personalet plads til at betjene gæsterne. I lokalet er der desuden udsugningsanlæg, adgang til kontor, lager og WC samt egen indgang til centrets Irma.

FØJ TIL FAVORITTER 2
Afståelse 250.000 kr.
Leje pr. mdr. 37.611 kr.
Størrelse 137 m² + 55.4 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Holms Bager
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke F

Beliggenhed

Amager Centret har længe været under ombygning og vil i løbet af eftersommeren komme til at fremstå som et helt nyt, indbydende og meget spændende storcenter med et stærkt udvidet parkeringsareal. Inde i den store gård etableres et grønt opholdsareal, hvor man vil kunne sidde i solen og nyde noget godt fra de caféer og forretninger, der kommer til at ligge ud mod gården. Udover at komme under Amager Centrets beskyttende vinger kan lokalområdet slå sig på at være i en stadig rivende udvikling fuldt af unge mennesker, børnefamilier, pensionister og skæve eksistenser, der tilsammen udgør Amagerbros mangfoldige hjerte i den mest eftertragtede del af øen. Med Metro og bus, der praktisk talt stopper lige foran døren, er man altid tæt på selv de kunder, der kommer langvejs fra.


TILSVARENDE EMNER

Læderstræde 13, mezz. th.
Størrelse (m2) 110
Leje pr. mdr. (kr.) 22.000
Vester Farimagsgade 9, st.
Størrelse (m2) 215.5
Leje pr. mdr. (kr.) 40.616