Butikslokale til salg på Østerbrogade 91, st. dør 4.

Denne lyse, regulære og indretningsvenlige butik er placeret på Østerbrogade 91. Butikken råder over 41 kvadratmeter, og den udbydes til leje med afståelse. Allerede fra gaden skaber butikken blikfang med sin glasfacade, og her er samtidig god mulighed for skiltning af både navn og tilbud.

Glasdøren åbner op til det store butikslokale, som er indrettet med en lys og indbydende stil. Rummets gode og regulære størrelse giver masser af indretningsmuligheder – her er nemlig både plads til reoler til udstilling af varer såvel som et betalingsområde med god plads til en stor disk. Uanset hvilken butik du drømmer om at starte, får du gode rammer her; og her er endda også mulighed for mad, så længe det ikke er samme anvendelse som de andre restauranter/take away-koncepter. Butikken råder naturligvis også over et baglokale med grovkøkken samt et WC.

FØJ TIL FAVORITTER 2
Afståelse 250.000 kr.
Leje pr. mdr. 14.317 kr.
Størrelse 41 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Detail
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke C

Beliggenhed

Østerbrogade udgør en af Københavns mest attraktive og travle handelsgader, og her ligger butikker, restauranter og cafeer på række og pryder gadebilledet overalt. Gaden fungerer både som centrum for handlende i området, men den fungerer også som et knudepunkt for trafikken både ind og ud af byen, hvilket giver flere potentielle kunder hver dag. Samtidig er der kun 900 meter til Trianglen, hvor metroen åbner i sommeren 2019.

Kontakt os for at høre mere – vi tager dig gerne med på en fremvisning og taler om dine muligheder.

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 59
Leje pr. mdr. (kr.) 14.380
Størrelse (m2) 47.6
Leje pr. mdr. (kr.) 4.703
Størrelse (m2) 70
Leje pr. mdr. (kr.) 13.266

Butik

Borgergade 130, st.

Størrelse (m2) 45
Leje pr. mdr. (kr.) 6.468