Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70122100

M: 40177341

SOLGT

Butikslokale til salg på Valdemarsgade 49A, kld. 2

Valdemarsgade placerer sig i hjertet af Vesterbro, og i nummer 49A udbydes nu denne spændende erhvervslejlighed med god synlighed fra gaden. Erhvervslejligheden fordeler sig over 33 moderne kvadratmeter, og den klassiske planløsninger giver et hav af indretningsmuligheder.

Dette erhvervsmål henvender sig til en bred målgruppe, og det præsenterer sig selv i en virkelig flot stand. Lokalet kan indrettes præcis, som du ønsker – uanset om du fx sælger tøj, sko, boliginteriør, brugskunst eller andet. Det store vindue i enden giver et dejligt lys, og det giver samtidig mulighed for udstilling eller skiltning. Butikken fordeler sig over et lyst lokale med klinkegulv, og rummets størrelse giver en hyggelig, intim fornemmelse. Bagved står et grovkøkken og et badeværelse.

Vesterbro er de senere år blevet Københavns mest eftertragtede steder at bo. Det betyder også, at gaderne emmer af liv og glade dage, og dermed har man alle forudsætninger for en stor kundekreds. Lige rundt om hjørnet finder man Istedgades mange spændende spisesteder, og cafeerne og barerne er velbesøgte alle ugens dage. Når det kommer til offentlig transport har butikken også en fordelagtig beliggenhed. På Istedgade er der gode busforbindelser, og 350 meter væk ligger Enghave Plads, der snart bliver udvidet med den nye Cityringen, hvor metroen forbinder området med resten af København.

FØJ TIL FAVORITTER
Kontantpris 740.000 kr.
Størrelse 33 m²
Ejendomstype Ejer
Mulig anvendelse Klinik, detail mm.
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Tilknyttet faciliteter

  • LYS, MODERNE OG VELBELIGGENDE ERHVERVSLEJLIGHED PÅ DET ALTID SPRUDLENDE VESTERBRO

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 40
Leje pr. mdr. (kr.) 16.480
Størrelse (m2) 49
Leje pr. mdr. (kr.) 5.701
Størrelse (m2) 40
Leje pr. mdr. (kr.) 14.170
Størrelse (m2) 40
Leje pr. mdr. (kr.) 7.000
Størrelse (m2) 40
Boligafgift pr. mdr. 3.644