Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 17 73 41

Butikslokale til salg på Nybrogade 24A, kld.

Engang stod fiskerkonerne langs Frederiksholms Kanal og solgte friskfangede torsk og livlige ål, men i dag er torvehandlen skiftet ud med kultur og prestige: vi skal til Nybrogade 24A, en fredet ejendom direkte overfor Thorvaldsens Museum og Christiansborg, hvor vi har fornøjelsen af at udbyde et meget interessant butikslokale med status som ejerlejlighed til salg.

De farverige facader, der flugter med kanalens løb, er hver og et skæve og charmerende som det perfekte billede på det gamle København. Nummer 24 er ingen undtagelse, og fokuspunktet for de røde mursten er netop butikslokalet, der placerer sig i en kælderplan og afskærmes af et sæt grønmalede skodder. Tager man trappen de få trin ned til de charmerende flisegulve og lyse lokaler, mødes man af en række lokaler, der især er velegnede til butik, showroom eller lignende. Den velholdte stand springer straks i øjnene, og det bliver dermed en indbydende rejse at tage fra det store salgslokale videre ind til endnu et rum, der har potentiale som kontor, lager eller til endnu et varedisplay, og dertil kommer også toilettet med tre båse og det gode køkken plus udgang til det hyggelige gårdmiljø.

FØJ TIL FAVORITTER 2
Kontantpris 3.350.000 kr.
Størrelse 120 m² kælder
Ejendomstype Ejer
Mulig anvendelse Detail
Moms pålægges: Nej
Energimærke Bevaringsværdig

Beliggenhed

Og mens indretningen tager fart bag butikkens facader, står hjertet af København og banker på døren. Nybrogade ligger nemlig inde midt i byens inderste centrum, hvor smalle gader afspejler livet tilbage i 1700-tallet, men spoler vi frem til 2021, er det gader, der bugner af fristelser, museer, showrooms og spændende tiltag. Her er ligefrem fyldt til randen med spisesteder og caféer, og derfor er der enormt mange forbipasserende, der lægger vejen forbi, ligesom der langs Vindebrogade kører biler og busser i døgndrift og der er metro på Gammel Strand. Området er en vaskeægte magnet for turister, der med kameraet i hånden får den fulde oplevelse af den historiske bydel, og når de stiger af Kanalrundfarten, har de kun få skridt til butikkens indgangsparti.

TILSVARENDE EMNER

Sundholmsvej 67, kld.
Størrelse (m2) 377
Kontantpris 2.850.000
Vesterbrogade 101 kld. th.
Størrelse (m2) 121
Boligafgift pr. mdr. 7.162
Havnegade 55 kld.
Størrelse (m2) 394
Leje pr. mdr. (kr.) 25.345