Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40177341

Butikslokale til salg på Kongelundsvej 99, st

På Kongelundsvej 99 kommer du til at råde over både stue- og kælderplan, når vi nu udbyder denne ejerlejlighed til salg. Ejerlejligheden har tidligere været anvendt som kiosk, mens står nu tom. Der er masser af muligheder, og du kan skabe stort set hvilken som helst butik, du kunne tænke dig. Oplagt ville det være et åbne en takeout-restaurant, der beskæftiger sig med "det kolde køkken" eller en klassisk forretning indenfor alle former for detailhandel.

Som det fremgår af billederne, er lejligheden ikke længere i den bedste stand, så du må påregne et beløb til istandsættelse, inden du kan slå dørene op til din nye virksomhed. Så snart håndværkerne er færdige med at pudse, slibe, hamre, male og banke kan du se frem til at indrette dig på 86 kvadratmeter i tre store lokaler, som åbner for masser af muligheder. Dertil indeholder den tidligere kiosk også et personaletoilet samt et rummeligt lagerlokale nede i kælderen, som efter en renovering kan blive særdeles anvendeligt i den daglige drift.


FØJ TIL FAVORITTER 3
Kontantpris 925.000 kr.
Størrelse 86 m²
Ejendomstype Ejer
Mulig anvendelse Tomt erhvervslokale
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Den fremtidige butik/restaurant ligger centralt på Kongelundsvej på Amager, og bus 33 stopper stort set lige uden for døren, så det er nemt at komme til og fra arbejde med offentlig transport. Bus 33 har rute mellem Ørestad og Rådhuspladsen i indre by. Selvfølgelig er det også nemt at komme hertil med cykel, da Kongelundsvej ligger stort set midt på øen og derfor er hurtig at komme til for de fleste.

I forvejen er Kongelundsvej hjemsted for industri, og både Netto, et cateringsfirma, pizzeria, en kiosk, en genbrugsforretning, en café og en sportsbutik har deres daglige drift lige i nabolaget. Skal din forretning være den næste, der byder kunderne velkommen?

TILSVARENDE EMNER

Butik

Victor Borges Plads 8

Størrelse (m2) 93
Boligafgift pr. mdr. 6.822
Størrelse (m2) 97
Leje pr. mdr. (kr.) 10.749

Butik

Østerbrogade 109

Størrelse (m2) 74
Leje pr. mdr. (kr.) 11.648
Størrelse (m2) 81
Leje pr. mdr. (kr.) 15.606

Butik

Rosendalsgade 16, st.

Størrelse (m2) 106
Boligafgift pr. mdr. 4.285