Ejendomsmægler MDE, Butik/Kontor Casper Skov, Butik

Casper Skov, Butik

Ejendomsmægler MDE, Butik/Kontor

cs@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 54

Butikslokale til salg på H.C. Ørsteds Vej 13, kld. tv.

H.C. Ørsteds Vej er først og fremmest et knudepunkt i byen, og leder man efter erhvervslokaler, hvad er der så i vejen med så central en placering? Vi præsenterer her en erhvervs-ejerlejlighed til salg, som tidligere tog form som vaskeri, men som rummer uendelige muligheder for detail.

Flere store vinduespartier i en ejendom fra 1874 udgør førstehåndsindtrykket, som du og dine kunder får, når de ankommer til adressen. Bagved folder kvadratmeterne sig ud: seks lokaler, et lager, et WC og et depot er der at gøre godt med, og det er næsten svært at tænke sig, hvordan rummene kan anvendes. Det er der selvfølgelig råd for, når lokalet gennemgår en tiltrængt opdatering, for så kan planløsningen gentænkes, så de passer til dine behov. Skal der væltes vægge, så der bliver plads til en større, samlet udstilling, eller skal der etableres prøvelokaler? Uanset hvad er der masser af plads, og potentialet er kæmpestort - især med en sådan beliggenhed.

FØJ TIL FAVORITTER 2
Kontantpris 1.295.000 kr.
Størrelse 134 m² kælder
Ejendomstype Ejer
Mulig anvendelse Vaskeri
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

For H.C. Ørsteds Vej ér en drømmeplacering. Prydet med den ene spændende lokalbutik efter den anden, gourmetrestauranter og hyggelige caféer kan området diske op med lidt af det hele, så du kommer i godt selskab, når du rykker din forretning ind i kælderen i nummer 13. Frederiksberg er kendt som byen i byen, der er lidt mere eksklusiv end resten af København, og hvor de kræsne købere flokkes om de dyre villaer og smukke herskabslejligheder. Infrastrukturen er helt i top med utallige centrale buslinjer, Metro og S-Tog indenfor rækkevidde, og derudover er der flere muligheder for at parkere i nærheden i bl.a. Det Grønne Parkeringshus.