Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 17 73 41

SOLGT

Erhvervslejlighed til salg i Hvidovre

Erhvervslejlighed til salg på Gammel Køge Landevej.

Flere end 100.000 danskere kører ugentligt op og ned ad Gammel Køge Landevej. Eksponeringen for en erhvervsejendom bliver altså ikke bedre - og det er naturligvis her vi i dag skal kigge nærmere på et spændende lokale til detail, klinik eller måske endda restaurant. Otte store vinduespartier, der går fra væg-til-væg og gulv-til-loft afslører allerede fra gaden, hvad din indretning byder på. Bag dem gemmer sig et enormt rum med søjler og god belysning, og ønsker du en anden stil, er det bare om at male om, tænke i nye lofter eller lægge nye gulve. Alt kan heldigvis lade sig gøre, så rummet passer til dine behov. Og mulighederne for anvendelse er mange. Tidligere var rummet ramme omkring et loppekoncept, men kan også snildt forvandles til at passe til detailhandlen, klinikken eller endda til restauranten, hvilket betyder, at vi slet ikke er færdige med rundvisningen. For hvor skulle køkkenet være? Overetagen har adgang til et mindre køkken og et par gæstetoiletter, mens underetagen åbner op for endnu flere lokaler, lagerrum og tekniklokaler.

Inklusive i prisen er også nabolejemålet ( på 100m2, der er udlejet til frisør) med en årlig lejeindtægt på ca. 144.000,00 kroner.

FØJ TIL FAVORITTER
Kontantpris 3.800.000 kr.
Ejendomstype Ejer
Mulig anvendelse Detail, klinik, restaurant eller lign.
Moms pålægges: Nej
Energimærke C

Beliggenhed

Forretninger ligger som perler på en snor til begge sider - her er både Fakta og Jysk, hårsalon og spillehal, og der er altså muligheder nok for at tiltrække en bred vifte af kundekredse. Lige foran døren er der excellente parkeringsforhold for både personale og kunder, og det er heller ingen hemmelighed, at der er flere centrale buslinjer, der stopper lige i nærheden, samt 750 meter til S-Togsstation. Gammel Køge Landevej er velbefærdet af folk, der pendler mellem Københavns centrum og Vestegnen, og det betyder også, at man på ingen tid kan komme rundt i bil til alle dele af Storkøbenhavn. Lyder det som det sted, hvor dine erhvervsdrømme skal udfolde sig? Så kontakt os med det samme!