Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 17 73 41

Butikslokale til salg på Borups Alle 138, st.

Borups Allé er en vigtig gade i København, for den krydser en stor del af byen, og den er med til at forbinde blandt andet Nørrebro og Frederiksberg, så der er tale om nogle centrale adresser. Det er derfor en eftertragtet base for jer, som leder efter nye rammer for erhvervseventyret, og den mulighed byder sig på Borups Allé 138.

Nu sælges denne erhvervslejlighed, som rummer en række lokaler med et væld af muligheder; der kan indrettes kontor, klinik, detailbutik eller måske en hyggelig café med lette anretninger, for det er tilladt at servere kold mad. I skal altså blot tage de kreative briller på og forestille jer alt fra kvarterets nye kaffebar til den lokale helsebutik.

Synligheden er i top, for mod gaden er lokalerne indrettet med to store vinduespartier, som skaber opmærksomhed udadtil - indendøre sørger de for et dejligt lysindfald. Erhvervslokalerne er i en rimelig stand, men I kan stadig sætte jeres eget præg på dem med maling og moderne opdateringer. Kvadratmeterne fordeler sig på to etager, så I får et yderst anvendeligt kælderlokale, og ovenpå finder I blandt andet et nydeligt badeværelse, et kontor, et oplagt lagerlokale og et baglokale med køkken. Det hele fuldendes af selve butikslokalet med det store potentiale, og her vil I straks bemærke den venlige atmosfære, som fremover vil byde jeres kunder eller klienter velkommen indenfor.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Kontantpris 1.600.000 kr.
Størrelse 108 m²
Ejendomstype Ejer
Mulig anvendelse Detail
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Jeres nye lokaler ligger tæt på krydset mellem Borups Allé og Nordre Fasanvej, som er to centrale trafikårer, hvor både fodgængere, cyklister og bilister hver dag passerer forbi. Samtidig befinder I jer kun 300 meter fra S-toget, og der er 100 meter til nærmeste busstoppested, så transportmulighederne er ideelle. Derudover ligger jeres erhvervslokaler blandt en masse spændende naboer, som tiltrækker folk med mange forskellige ærinder; her er spisesteder, lækre dagligvarebutikker og små specialforretninger, som skaber liv i gadebilledet.

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 138
Leje pr. mdr. (kr.) 28.750
Størrelse (m2) 120
Leje pr. mdr. (kr.) 15.107
Størrelse (m2) 182
Boligafgift pr. mdr. 3.456