Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40177341

Butikslokale til salg på Amagerbrogade 263B, ejer


Amagerbrogade er Amagers pulserende, røde tråd - her står der nogle gode lokaler på Amagerbrogade 263 og venter på en ny ejer blandt de mange beboelsesejendomme og spisesteder. Velkommen til!

Erhvervslokalet har været udlejet til solcenter, men bliver ryddet så de står helt tomme.
Lokalerne byder på 207 gode kvadratmeter i stueetagen og er en del af en ejendom, der er opført i 1938. Når man træder ind fra gaden, bliver man straks mødt af lokalets dejlige lysindfald, der står godt til de hvide vægge og det skinnende, lyse trægulv. Her er det nemt at forestille sig kunderne strømme ind fra gaden, når regnen og de grå skyer falder på, og det er tid til at få lidt farve på den blege krop. Med til solcentret hører et køkken med håndvask og masser af skabsplads, samt et praktisk lagerlokale til diverse opbevaring og et toilet - her er altså sikret gode forhold for kunder såvel som medarbejdere.

FØJ TIL FAVORITTER
Kontantpris 1.200.000 kr.
Størrelse 111 m²
96 m² kælder
Ejendomstype Ejer
Mulig anvendelse Detail og kold mad
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Solcentret er placeret i et beboelsesområde, hvor de lokale Amagergensere færdes i det daglige, hvad end det er for en tur i det lokale pizzeria, der er placeret lige ved siden af solcentret, om det er for at drikke drinks på Gorms Kro på den anden side af gaden, eller om det er for at klare de daglige indkøb i Fakta. Området summer af liv, og med en placering på Amagerbrogade er man sikret en forretning i centrum af hele molevitten. Solcentret er det eneste af slagsen i det nære område, så der er ingen tvivl om, at det er her, beboere fra kvarteret vil strømme til.

Både bus 4A, 5C og 35 kører desuden lige til døren, så det er ingen sag at komme til og fra Københavns Indre By, mens der også er hurtig adgang til E20-motorvejen. Solcentret har med andre en nem og ligetil placering, hvad end du bor på Vesterbro eller i Vallensbæk.

TILSVARENDE EMNER

Butik

Victor Borges Plads 8

Størrelse (m2) 93
Boligafgift pr. mdr. 6.822
 
Boligafgift pr. mdr. 7.521
Størrelse (m2) 97
Leje pr. mdr. (kr.) 10.749

Butik,Kontor

Boyesgade 17

Størrelse (m2) 148
Boligafgift pr. mdr. 1.699

Butik

Rosendalsgade 16, st.

Størrelse (m2) 106
Boligafgift pr. mdr. 4.285