Velkommen til Nørrebros hjerte hvor du har mulighed for at k"> Åboulevard 34A. th. - ejer :: Butikskompagniet
Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40177341

Butikslokale til salg på Åboulevard 34A. th. - ejer

Velkommen til Nørrebros hjerte hvor du har mulighed for at købe disse herlige erhvervslokaler beliggende Åboulevard 34A. Erhvervslokalerne er klar til istandsættelse efter dine ønsker og behov, så her er der rigtigt gode muligheder for at skabe drømmelokalet med Københavns bedste placering.

Erhvervslokalet er beliggende ud til Danmarks mest benyttede byvej, så eksponeringen og synligheden af dit erhverv vil være usædvanligt god igennem de store facadevinduer og med rig mulighed for skiltning på facaden. Erhvervslokalerne indeholder et forlokale samt to baglokaler. Det er ingen hemmelighed, at lokalerne skal gennemrenoveres, hvilket afspejler sig i den lave pris. Her er der mulighed for lyse og lækre rum, som egner sig til rummeligt kontor, indbydende detail/butik eller en hyggelig klinik.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Kontantpris 789.000 kr.
Størrelse 93 m² kælder
Ejendomstype Ejer
Mulig anvendelse Lager
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Noget helt unikt for disse erhvervslokaler er Nørrebros pulserende og mangfoldige liv, der udspiller sig lige uden for hoveddøren. Hvis du vil holde kontor, kan du nyde at tilbringe dine daglige arbejdsdage midt i et fantastisk bymiljø, hvor ingen dage bliver ens, og hvis du for eksempel vil holde klinik, kan du samtidig glædes over, at masser af folk dagligt går forbi og lægger mærke til din forretning - lokale såvel som turister, der ønsker at få en bid af Københavns farverige bydel.

Bus 12 og 66 kører desuden lige til døren, og Forum metrostation ligger fem minutters gang væk.Det vil derfor ikke tage lang tid for dig at komme til og fra arbejde. Ca. 50 meter fra erhvervslokalerne er der en moderne og rummeligt parkeringshus, så du og dine gæster/kunder vil altid kunne parkere få skridt fra indgangsdøren. Som en ekstra bonus ligger lokalerne tæt på charmerende Blågårds Plads, samlingspunktet og oasen Assistens Kirkegård samt Nørrebrogades utallige spisesteder og hyggelige sidegader. Så hvad venter du på? Lokalet på Åboulevard 34A venter bare på en kærlig hånd og lidt knofedt, så det kan udleve det fulde potentiale i et pulserende og mulighedsrigt kvarter.

TILSVARENDE EMNER

 
Leje pr. mdr. (kr.) 3.995

Butik

Åboulevard 34A, kld

 
Kontantpris 1.678.000
Størrelse (m2) 103
Leje pr. mdr. (kr.) 9.000
Størrelse (m2) 93
Leje pr. mdr. (kr.) 8.000
Størrelse (m2) 103
Kontantpris 889.000