Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 17 73 41

Butikslokale til salg på Åboulevard 34A, kld

Velkommen til Nørrebros hjerte, hvor du nu har mulighed for at købe disse to erhvervslejligheder på Åboulevard 34A. Erhvervslokalerne er klar til istandsættelseefter dine ønsker og behov, så her er der rigtigt gode muligheder for at skabe drømmelokalerne med Københavns bedste placering.  

Erhvervslokalet er beliggende ud til Danmarks mest benyttede byvej, så eksponeringen og synligheden af dit erhverv vil være usædvanligt god igennem de store facadevinduer og med rig mulighed for skiltning på facaden. Det ene erhvervslokale indeholder et forlokale samt to baglokaler, og det andet erhvervslokale åbner op for et rummeligt og mulighedsrigt lokale samt et mindre baglokale. Det er ingen hemmelighed, at lejlighederne skal gennemrenoveres,Men dette afspejler sig også i den lave pris. Potentialet er stort til lyse og lækre rum, som egner sig til kontor, detail eller en hyggelig klinik.
FØJ TIL FAVORITTER 1
Kontantpris 1.678.000 kr.
Ejendomstype Ejer
Mulig anvendelse Lager.
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Noget helt unikt for disse lokaler er Nørrebros pulserende og mangfoldige liv, der udspiller sig lige uden for hoveddøren. Hvis du vil holde kontor, kan du nyde at tilbringe dine daglige arbejdsdage midt i et fantastisk bymiljø, hvor ingen dage bliver ens, og hvis du for eksempel vil holde klinik, kan du samtidig glædes over, at masser af folk dagligt går forbi og lægger mærke til din forretning - lokale såvel som turister, der ønsker at få en bid af Københavns farverige bydel. Bus 12 og 66 kører desuden lige til døren, og Forum metrostation ligger fem minutters gang væk. Det vil derfor ikke tage lang tid for dig at komme til og fra arbejde. Som en ekstra bonus ligger lokalerne tæt på charmerende Blågårds Plads, samlingspunktet og oasen Assistens Kirkegård samt Nørrebrogades utallige spisesteder og hyggelige sidegader.

Så hvad venter du på? Lokalerne på Åboulevard 34A venter bare på en kærlig hånd og lidt knofedt, så de kan udleve deres fulde potentiale i et pulserende og mulighedsrigt kvarter.

TILSVARENDE EMNER

 
Leje pr. mdr. (kr.) 3.995
Størrelse (m2) 103
Leje pr. mdr. (kr.) 9.000
Størrelse (m2) 93
Leje pr. mdr. (kr.) 8.000
Størrelse (m2) 103
Kontantpris 889.000
Størrelse (m2) 93
Kontantpris 789.000