Ejendomsmægler MDE, Butik Mie Hofman

Mie Hofman

Ejendomsmægler MDE, Butik

mie@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 50

NY PRIS

Butikslokale til salg på Vesterbrogade 91E, st. tv.

Flot og velholdt lokale udbydes nu på Vesterbrogade, en eftertragtet adresse i hjertet af København, hvor det er ideelt at drive forretning - en god investering til eget brug eller udlejning.

Lokalet har tidligere været anvendt til både kiosk og frisør, men lokalerne er også ideelle for kosmetologen, negleteknikkeren eller jer, der ønsker at drive detailhandel, sålænge enhver anvendelse bliver godkendt af andelsforeningen. Set fra gadeplan viser butikken sig med et stort facadevindue, der straks skaber blikfang. Herfra træder I ind i et lokale, der i dag er indrettet med frisørstole, spejle og en disk, hvor betaling og booking af tider finder sted. Lokalet kan nemt transformeres til eksempelvis en butik med masser af plads til hyldevarer, stativer og udstilling - eller klinik med rumdelere. Et godt baglokale med separate toiletfaciliteter ligger adskilt fra lokalet og giver anledning til at indrette personalestue eller eventuelt et lager. Lokalerne er pæne og velholdte, og planløsningen giver mange muligheder for anvendelse - hvad end I ønsker at drive eget erhverv eller udleje lokalerne. Prisen er netop blevet sat ned, så slå til nu, inden andre gør det!


FØJ TIL FAVORITTER 2
Kontantpris 1.295.000 kr.
Boligafgift pr. mdr. 4.947 kr.
Størrelse 56 m²
Ejendomstype Andel
Mulig anvendelse Alle former for detailhandel
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Vesterbrogade er uden tvivl et af Københavns mest besøgte gader, og med god grund, for her er alt inden for gastronomi, gode cafeer, spændende butikker og wellnesssaloner. Dette levendende handelsmiljø bliver I en del af, og det er til jeres fordel, for jeres nye naboer er med til at tiltrække en bred vifte af kunder og skabe et kvarter, som folk har lyst til at besøge. Med en så central beliggenhed følger naturligvis også gode transportmuligheder med bus og den kommende metro, der hurtigt og nemt giver adgang til adressen for både personale og kunder.

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 53
Boligafgift pr. mdr. 3.050

Butik

Elmegade 19 kld.

Størrelse (m2) 78
Leje pr. mdr. (kr.) 6.407
Størrelse (m2) 59
Leje pr. mdr. (kr.) 14.380
Størrelse (m2) 83
Leje pr. mdr. (kr.) 11.072

Butik

Nørrebrogade 175, st

Størrelse (m2) 70
Leje pr. mdr. (kr.) 18.545