Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 17 73 41

Erhvervsandel til salg - mulighed for detail, café, frisør, klinik eller lign.

Synligheden er stor på hjørnet af Enghavevej og Vesterbrogade. Her venter en erhvervsandel til salg for den butiksdrivende, der går med iværksættertanker om at åbne byens nye detailkoncept eller servere kold mad for københavnerne.

Lokalerne ligger med et vindue mod Vesterbrogade og tre mod Enghavevej, og lige på hjørnet fører et par trin ned mod det spændende erhverv. I beliggenheden i kælderen er der en fin højde op mod de elegante apotekerlofter, og butikkens volumen munder direkte ud i et andet lokale, som også egner sig godt til butikkens varer. Et lagerrum med rå murstensvægge og et smukt grovkøkken slår også sine folder her, og selvom det blot er tiltænkt som lager, stråler det langt hen ad vejen på den mest trendy facon - lige til at invitere kunder ind i! Langt hen ad vejen er der altså tale om klassisk Vesterbro-charme, som med en kærlig hånd kan skinne på ny. Det er faktisk bare om at finpudse sit koncept og komme igang!

FØJ TIL FAVORITTER
Kontantpris 1.600.000 kr.
Boligafgift pr. mdr. 7.162 kr.
Størrelse 121 m² kælder
Ejendomstype Andel
Mulig anvendelse Detail
Moms pålægges: Nej
Energimærke C

Beliggenhed

Vesterbro er Københavns epicenter for kultur i alle afskygninger, og bydelen har gennem de seneste 10 år behændigt skubbet Østerbro af pinden som det mest eftertragtede brokvarter for den inkarnerede københavner. Butikskoncepter, der udfordrer normerne, ligger side om side med kædeforretninger langs Vesterbrogade, som er med til at skabe et dynamisk område fuld af liv, som henvender sig til de fleste kundetyper. Langs både Vesterbrogade og Enghavevej strømmer busserne forbi med stoppesteder lige i nærheden, og med den nye Metro Cityring er der sågar også underjordisk transport i kort afstand. Kort sagt er området helt i top, og hvis du står med den sprødeste idé, der kan charmere byen i knæ, så er det bare om at kontakte os i dag for at høre nærmere.

TILSVARENDE EMNER

Sundholmsvej 67, kld.
Størrelse (m2) 377
Kontantpris 2.850.000