Erhvervsformidler, Butik/Kontor Artin Aminzadeh

Artin Aminzadeh

Erhvervsformidler, Butik/Kontor

aa@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 55

Butikslokale til salg på Vejlands Allé 2, st. th.

På hjørnet af Amagerbrogade og Vejlands Allé kan du nu erhverve dig denne unikke erhvervsandel. Der er tale om en hjørnebutik med store facadevinduer, som skaber en særdeles enestående synlighed og tilbyder mange muligheder for en ny ejer.

Med en flot istandsættelse og nyrenoveret tilstand er denne erhvervsandel klar til at imponere. Den har en praktisk rumfordeling, med flere niveauer og brugbare lokaler, der gør det let at tilpasse til dine behov, hvad end det er som helsekostforretning, klinik, detailbutik, konditori, café mv. Anvendelsesmulighederne er mange.

Inkluderet i lokalerne er også eget toilet og bad. Desuden er der mulighed for ekstra lagerplads i kælderen, perfekt til opbevaring af varer eller inventar.

Tag skridtet og gør denne erhvervsandel til din næste forretning. Med minimal indsats er den klar til overtagelse, så du kan fokusere på at realisere din forretningsdrøm.

FØJ TIL FAVORITTER
Kontantpris 795.000 kr.
Boligafgift pr. mdr. 9.438 kr.
Størrelse 97 m²
Ejendomstype Andel
Mulig anvendelse Helsekostforretning
Depositum Ingen depositum
Moms pålægges: Nej
Energimærke C

Beliggenhed

Butikken ligger på hjørnet med front mod to af Amagers absolutte hovednerver, hvilket sikrer en meget central beliggenhed. Biler, busser, cyklister og fodgængere suser forbi i døgndrift alle ugens syv dage, og du er altså sikret mange potentielle kunder. Mindre end 100 meter fra butikken ligger et busstoppested med linjerne 5C, 18 og 35, og nabolaget huser både villaer og lejlighedskomplekser, hvilket sikrer en god alsidighed.