Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40177341

KØBSAFTALE UDSENDT

Butikslokale til salg på Tullinsgade 4, st. th

I smørhullet mellem Gammel Kongevej og det autentiske Værnedamsvej slænger det hyggelige Tullinsgade sig, hvor I nu kan blive de nye ejere af denne spændende erhvervsmulighed. Her venter 108 kvadratmeters butikslokaler, samt brugsret til 30 kvadratmeter kælder i et særdeles velbesøgt område.

I 1850’erne skød Tullinsgade 4 op og indtog det vestlige kvarter i København. Adressens historiske mursten er siden da nøjsomt velholdt og restaurerede, hvor facaden stadig emmer af datidens charme og sjæl.

Inden døre indledes butikken i stueetagen, hvor det pæne stengulv og den blottede murstensvæg skaber et moderne, rustikt indtryk. Her er god plads til indretning af enten tøjstativer, salonmøbler eller noget helt tredje, og det store rum muliggør ligeledes en helt ny anvendelse af rummet. Det store lokale fylder næsten hele etagen, hvor trappeopgangen i midten leder ned til kælderetagen, der har møderum, badeværelse og køkken.

Det er ikke svært at forestille sig de talrige anvendelsesmuligheder af denne pæne butik og tilhørende kælder. Dertil følger selvfølgelig en fuldkommen perfekt beliggenhed til salg og erhvervsdrivelse, hvor mange tusind indbyggere hver dag lægger vej forbi. Blot 50 meter fra adressen ligger busstoppested, og Gammel Kongevejs cykelsti er én af byens mest anvendte. Desuden gør de mange omkringliggende, populære spisesteder og butikker området til en destination for mange. Tullinsgade kan både være et stop på vej mod centrum eller en smutvej på vej hjem.

Her i Vesterbros centrum er mulighederne mange!

FØJ TIL FAVORITTER 11
Kontantpris 2.495.000 kr.
Boligafgift pr. mdr. 4.932 kr.
Størrelse 108 m²
Ejendomstype Andel
Mulig anvendelse Detail
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Butik

Victor Borges Plads 8

Størrelse (m2) 93
Boligafgift pr. mdr. 6.822
 
Boligafgift pr. mdr. 7.521
Størrelse (m2) 97
Leje pr. mdr. (kr.) 10.749

Butik,Kontor

Boyesgade 17

Størrelse (m2) 148
Boligafgift pr. mdr. 1.699

Butik

Rosendalsgade 16, st.

Størrelse (m2) 106
Boligafgift pr. mdr. 4.285