Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 17 73 41

Butikslokale til salg på Smallegade 54, st. tv.

Fodterapeut, massør, negletekniker, kosmetolog, frisør eller alternativ behandler? Uanset om du kan skrive én af følgende titler på dit CV eller måske noget helt syvende, som passer ind i samme branche, så vil denne nyindrettede og super lækre klinik på Frederiksberg være lige noget for dig.

Klinikken udbydes som andel og står i dag (ny)indrettet som fodklinik med alt, hvad der kræves for at byde klienter velkommen til et lyst og eksklusivt univers. Indgangen er bred og rummelig, så det nemt kan kombineres med en reception og et venteværelse. Dernæst er der tre fine lokaler til konsultationer og behandlinger, hvilket er utrolig attraktivt for dig – således kan du udvide din virksomhed og have flere ansatte, eller du kan vælge at indrette lokalerne til forskellige formål alt efter erhverv.

To af lokalerne ligger delvist åbent ud mod venteværelset, mens det tredje ligger i sin egen private lomme. I samme afdeling er der tillige brugsret til toilet, et bryggers til yderligere opbevaring og rengøring i løbet af dagen samt et flot og moderne tekøkken med trapper ned til kælderetagen, som indeholder to store lagerrum.

Stedet er kort og godt i fantastisk stand og lige til at gå til.

FØJ TIL FAVORITTER
Kontantpris 1.800.000 kr.
Boligafgift pr. mdr. 6.465 kr.
Størrelse 74 m²
Ejendomstype Andel
Mulig anvendelse Fodterapi
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Klinikken har en yderst attraktiv placering på Frederiksbergs Smallegade med buslinje 9A lige udenfor døren og med rigtig god synlighed ud til den livlige strækning. Området er især kendt for at være hjemsted for en masse uddannelsesinstitutioner, hvilket tiltrækker en masse potentielle kunder fra forskellige dele af byen hver eneste dag, og derudover er Smallegade en naturlig forlængelse af henholdsvis Gl. Kongevej og Peter Bangs Vej, der begge byder på et utal af spændende forretninger og spisesteder. Cykelruten Den Grønne Sti løber lige i "baghaven", hvilket gør det nemt at komme hertil i ro og mag, og kun et kort stykke herfra er der adgang til Frederiksberg Have, så du kan trække frisk luft i frokostpausen.

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 102
Boligafgift pr. mdr. 6.109
Størrelse (m2) 92
Boligafgift pr. mdr. 4.491
Størrelse (m2) 77
Boligafgift pr. mdr. 6.220