NY PRIS

Butikslokale til salg på Nordre Frihavnsgade 27

I hjertet af købestærke og kvalitetsbevidste Østerbro finder vi på områdets centrale handelsgade dette skønne, store butikslokale med et utal af muligheder.

Butikken er beliggende på et hjørne, som spænder over Nordre Frihavnsgade, Victor Borges Plads og J.E. Ohlsens Gade, og rummer 290 etagemeter at boltre sig på. Her får I to store vinduer mod Nordre Frihavnsgade, fire vinduespartier direkte ud til Victor Borges Plads og yderligere to mod J.E. Ohlsens Gade. Butikkens kvadratmeter fordeler sig på stueetagen over et stort, åbent butikslokale med direkte adgang til et mindre lokale, et kontor med vindue mod J.E. Ohlsens Gade, to toiletter og et lagerlokale. Derudover finder I yderligere lagerplads på kælderplanet, som der er nem adgang til fra butikslokalet. Butikkens look er industrielt og råt. Lokalernes upolerede udstråling kommer fra betongulvene, de slidte trægulve og de blotlagte murstensvægge, og giver jer et færdigt butikskoncept, som er oppe i tiden og ønskværdigt for mange brands. Lokalerne kan lokke hvem som helst til og kan lige vel rumme værksted som tøjbutik, indretningsmekka eller konceptbutik. Det er kun fantasien, der sætter grænser for udnytningsmulighederne på denne adresse.


FØJ TIL FAVORITTER
Kontantpris 3.750.000 kr.
Boligafgift pr. mdr. 18.500 kr.
Størrelse 206 m² + 1. sal 0 m²
99 m² kælder
Ejendomstype Andel
Mulig anvendelse Detail
Depositum Ingen depositum
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Med en placering på hjørnet af Nordre Frihavnsgade og Victor Borges Plads har butikken en beliggenhed, som ikke skorter på forbipasserende fodgængere, cyklister, busser og bilister. Dertil kommer pladsens restauranter og summende udeliv, som sørger for blivende, potentielle kunder, som har tid til at dvæle ved butiksvinduer og stikke hovedet indenfor. Den gode placering midt på en af Østerbros centrale handelsgader, hvor bus 3A stopper lige uden for døren, giver jer nem adgang til en købestærk, kvalitetsbevidst målgruppe af primært småbørnsfamilier og et ældre klientel. Alle Østerbro-borgere kommer forbi denne adresse med jævne mellemrum. Der er gode parkeringsmuligheder på smågaderne beliggende bag Victor Borges Plads, og med åbningen af metroen på Trianglen til sommer forenkles tilgangen til butikken betydeligt for en kundekreds, som ikke er bosiddende i området. Butikken ligger blot en fem minutters gåtur fra den kommende metro.

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 188
Leje pr. mdr. (kr.) 39.167
Størrelse (m2) 189
Kontantpris 5.700.000