Erhvervsformidler, Restaurant Simon Ravnløkke

Simon Ravnløkke

Erhvervsformidler, Restaurant

sr@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 39

Butikslokale til salg på Nørrebrogade 42

Sæt kurs mod Nørrebrogade 42 – lige her, på en af Københavns mest befærdede gader, får du nu mulighed for at udfolde din virksomhed. Adressen har nok allerede afsløret det, men beliggenheden fås ikke meget mere central; vil du med på en fremvisning?

Der er tale om en erhvervsandel på 100 veludnyttede kvadratmeter, som ligger i ejendommens stueetage med store vinduespartier ud mod det summende byliv. Vinduerne kan benyttes til skiltning såvel som udstillinger med henblik på at lokke forbipasserende indenfor; en kvalitet, der virkelig er guld værd.

Butikken fungerer på nuværende tidspunkt som bageri, men du kan fx vælge at omdanne det til café, take-away eller noget helt tredje. Så snart du træder indenfor, møder du den praktisk indretning, og lokalerne fremstår naturligvis lyse og indbydende. Først fremmest venter et rummeligt butikslokale med bestillingsområde såvel som siddepladser til besøgende. Bagved ligger et funktionelt industrikøkken med udsugning, og med en klat maling hist og her, står det hele snorlige. Slutteligt venter et praktisk lagerrum såvel som et kølerum.

FØJ TIL FAVORITTER 2
Kontantpris 2.200.000 kr.
Boligafgift pr. mdr. 10.389 kr.
Størrelse 90 m² + 20 m² kælder
Ejendomstype Andel
Mulig anvendelse Bageri
Depositum Ingen depositum
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Hvis din virksomhed skal have de helt rigtige rammer, så er det her en fantastisk beliggenhed. Butikken ligger centralt på Nørrebrogade med flere tusinde forbipasserende hver dag, og det er også lige her, den velbesøgte Elmegade folder sig ud. Nabolaget er et af Københavns mest trendy områder, og både restauranter, cafeer, specialforretninger og velkendte kædebutikker lever i bedste velgående. Med denne placering skal du ikke indgå nogen kompromiser!

TILSVARENDE EMNER

Butik

Victor Borges Plads 8

Størrelse (m2) 93
Boligafgift pr. mdr. 6.822
Størrelse (m2) 97
Leje pr. mdr. (kr.) 10.749

Butik

Rosendalsgade 16, st.

Størrelse (m2) 106
Boligafgift pr. mdr. 4.285
Størrelse (m2) 113
Leje pr. mdr. (kr.) 12.505
Størrelse (m2) 395
Leje pr. mdr. (kr.) 39.009