KØBSAFTALE UDSENDT

Butikslokale til salg på Nørre Farimagsgade 61 - andel

I Indre bys hyggelige gader, omgivet af de klassiske bygninger fra slutningen af 1800-tallet, ligger Nørre Farimagsgade 61 – en lille charmerende butik, som derved giver ideelle betingelser for en opblomstrende virksomhed.
Placeringen på hjørnet giver en god synlighed og resulterer endvidere i en spændende planløsning med skæve vinkler, der giver butikken charme og kant samt gode muligheder for en kreativ indretning. Butikken råder over selve butikslokalet med tilsvarende baglokale i stueplanet samt en stor kælder med gode opbevaringsmuligheder. Butikken har en lys og imødekommende indretning med klassiske detaljer og et flot lyst trægulv. De store facadevinduer bevirker et flot lysindfald i lokalerne og fungerer som fristende udstillingsvinduer, der indbyder til besøg, når butikken bugner af varer.

Der er altså ingen tvivl om, at disse lokaler, og deres placering, er i en klasse for sig med stemning og imødekommenhed som nøgleord, hvor man straks vil føle sig velkommen. Butikken og nærmiljøet kan ikke beskrives med ord, de skal opleves.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Kontantpris 950.000 kr.
Boligafgift pr. mdr. 3.644 kr.
Størrelse 40 m²
Ejendomstype Andel
Mulig anvendelse Detail (Tøjforretning)
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Tilknyttet faciliteter

  • HYGGELIG BUTIK, HELT CENTRALT I INDRE BY
  • FANTASTISK EKSPONERING
  • KUN ET STENKAST FRA NØRREPORT OG SØERNE

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 40
Leje pr. mdr. (kr.) 14.170
Størrelse (m2) 57
Leje pr. mdr. (kr.) 11.338
Størrelse (m2) 44
Leje pr. mdr. (kr.) 20.000
Størrelse (m2) 56
Boligafgift pr. mdr. 4.947
Størrelse (m2) 41
Leje pr. mdr. (kr.) 4.436