Erhvervsformidler, Butik/Kontor Knud Tommerup

Knud Tommerup

Erhvervsformidler, Butik/Kontor

kt@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 26 17 53 57

Stor erhvervsandel til salg - Meget synlig beliggenhed

I mange, mange år har den store isenkræmmerbutik ligget på hjørnet af Sejrøgade og Lyngbyvej som et kendetegn for området. Nu er tiden så inde til, at der skal ske forandringer på adressen. Forretningen, som er en erhvervsandel, sættes derfor til salg. 

Erhvervsandelen har 5 rigtig gode vinduer mod Lyngbyvej og 4 mod Sejrøgade. Oprindeligt har der været indgang fra hjørnet, hvilket kan etableres igen. Andelen består af flere andele som nu er slået sammen til én enhed. Det har medført, at forretningen består af flere sammenhængende dele med nogle niveauforskelle, men dog således at de mange m2 tydeligt fremstår som en helhed. Der i alt 302 m2, som foruden det meget store kundeareal, omfatter nogle gode lagerrum, en frokoststue samt to toiletter, det ene med bad.

Fra forretningen er der direkte adgang til en stor og tør kælder.

FØJ TIL FAVORITTER 2
Kontantpris 3.500.000 kr.
Boligafgift pr. mdr. 15.586 kr.
Størrelse 302 m²
Ejendomstype Andel
Mulig anvendelse Detail, restauration eller café
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Lyngbyvej er en af de allermest trafikerede udfaldsveje fra København. På strækningen fra Vibenshus Runddel til Hans Knudsens Plads foregår trafikken imidlertid ofte i et tempo, som gør det umuligt for de mange passerende ikke at lægge mærke til den store butik på hjørnet.

Området er interessant for detailhandelen: På den anden side af krydset ligger både en Netto og en Irma, og skråt overfor har man Østerbro Centret.