Erhvervsformidler, Butik/Kontor Knud Tommerup

Knud Tommerup

Erhvervsformidler, Butik/Kontor

kt@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 26 17 53 57

Butikslokale til salg på H. C. Ørsteds Vej 51, st. 2.

Er du erhvervsdrivende og på udkig efter det perfekte sted til din virksomhed, hvor du hverken skal gå på kompromis med lokalerne eller beliggenheden? Så er H.C. Ørsteds Vej 51 måske noget for dig – her udbyder vi en god og synlig andelsforretning på Frederiksberg C.

Forretningen fordeler sig over 77 kvadratmeter, og den er både pæn, velholdt og mulighedsrig. Her er nemlig både salgsareal og baglokale, og derfor er der mulighed for at drive detailhandel såvel som kold mad. Lige nu benyttes butikken som bagelforretning, hvilket du naturligvis også kan gøre, men de gode og regulære rum kan praktisk talt benyttes, som du ønsker. Overordnet set råder butikken over et stort lokale med vinduespartier ud mod gaden og stor køledisk, et køkken, et lager med stort kølerum og et toilet. Den lyse og tidløse indretning er bare prikken over i’et.

Udover boligafgiften betales :

Datanetværk pr. md kr. 122,00

Renovation pr. md. kr. 928,62

FØJ TIL FAVORITTER 1
Kontantpris 1.400.000 kr.
Boligafgift pr. mdr. 6.220 kr.
Størrelse 77 m²
Ejendomstype Andel
Mulig anvendelse Sandwichbar
Depositum Ingen depositum
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

H. C. Ørsteds Vej er en af Frederiksbergs mest velbefærdede gader, og med denne beliggenhed tør vi godt love mange potentielle kunder. Her og i nærområdet summer byens liv og skaber en helt særlig stemning, og erhvervslivet lever i bedste velgående, hvorfor din butik bliver en del af et varieret bybillede med muligheder for alle. Frederiksberg C er således både et slaraffenland for beboere og virksomhedsdrivende, og du er sikret en beliggenhed, hvor et hav af fodgængere, cyklister og bilister passerer hver evig eneste dag. Med kun 150 meter til Forum Station er der hverken langt til busser eller tog, og næsten lige foran butikken er der endda parkeringsbåse med to timers fri parkering.

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 102
Boligafgift pr. mdr. 6.109
Størrelse (m2) 92
Boligafgift pr. mdr. 4.491
Størrelse (m2) 95
Leje pr. mdr. (kr.) 14.590
Størrelse (m2) 74
Boligafgift pr. mdr. 6.465