x

Hos ButiksKompagniet følger vi naturligvis anvisningerne fra Regeringen og Sundhedsstyrelsen. Det betyder at vi alle arbejder hjemme i disse dage, for at begrænse coronasmitten.
MEN vi er her stadig ! Vi er på telefon og mail, og skulle du have interesse i et af vores emner skal du endelig tage fat i os på telefon 70 12 21 00 eller sende en mail på info@butikskompagniet.dk

Vi vil gøre vores aller bedste for at få tingene til at fungere og vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 17 73 41

SOLGT

Butikslokale til salg på Frederiksborggade 29

Nu udbydes denne andel til salg – et mulighedsrigt erhvervsmål med stort potentiale og flere muligheder for erhvervsdrift.

Butikken trænger til en istandsættelse, men efter en kærlig hånd vil I stå tilbage med en velanlagt planløsning og en forretning, der er skabt efter jeres behov. I får et stort lokale, som ligger ud mod vejen, med gode vinduespartier, hvor butikkens tilbud og varer kan udstilles som blikfang. I forlængelse heraf har I baglokalet, der nemt kan indrettes som frokoststue eller en lille kontorafdeling. Afslutningsvis er der et lagerlokale i kælderen(adgang fra gården), hvor der er rig opbevaringsplads.

Det gode butikslokale er naturligvis ideelt, hvis I ønsker at drive detailhandel, men det vil også være oplagt som klinik eller måske et koncept med kold mad.

FØJ TIL FAVORITTER 3
Kontantpris 1.100.000 kr.
Boligafgift pr. mdr. 4.304 kr.
Størrelse 36 m²
Ejendomstype Andel
Mulig anvendelse Detail
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Butikken er velbeliggende på hjørnet af Frederiksborggade og Nørre Farimagsgade, hvilket sikrer jer masser af synlighed fra gadeplan. Området er stemningsfyldt, og I mærker byens puls lige ude foran døren. Der er et bredt udsnit af forretninger, handlemuligheder og specialbutikker, der tiltrækker en varierende kundeskare og bidrager til det levende handelsmiljø.

Med en beliggenhed som denne er I sikret nem adgang til butikken, hvad end I er i bil, på cykel eller med offentlig transport. Der er kun få skridt til bl.a. Buslinje 5C, og metroen ved Nørreport Station kan nås på mindre end fem minutter til fods. Beliggenheden er helt i top!

TILSVARENDE EMNER

Butik

Kastrupvej 161

Størrelse (m2) 50
Leje pr. mdr. (kr.) 4.900

Butik

Amagerbrogade 112

Størrelse (m2) 45
Leje pr. mdr. (kr.) 10.325