Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 17 73 41

Butikslokale til salg på Classensgade 47, st. th.

CENTRALT BELIGGENDE BUTIK MED GOD RUMFORDELING
Er du på udkig efter nye rammer til din virksomhed, og vil du hverken gå på kompromis med lokalerne eller placeringen? Så er dette erhvervsmål muligvis noget for dig – her udbyder vi nemlig en erhvervsandel på 99 kvadratmeter beliggende på en af Østerbros allermest centrale adresser.

Fra gaden bliver du mødt af ejendommens lyse facade, og den prydes af to store panoramavinduer og trappetrin ned til butikken. Der er således god synlighed fra gaden, og der er rig mulighed for at lokke forbipasserende indenfor med fængende udstillinger, som skaber blikfang. Lige nu fungerer butikken som renseri, og du kan med fordel fortsætte i samme branche – men mulighederne er mange, og du kan skræddersy lokalerne lige efter dit behov. Butikken fordeler sig over to store butikslokaler, og dertil kommer et praktisk lager, et tekøkken og et toilet. Alle rum er naturligvis i god stand.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Kontantpris 1.950.000 kr.
Boligafgift pr. mdr. 4.851 kr.
Størrelse 99 m²
Ejendomstype Andel
Mulig anvendelse Renseri
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Classensgade ligger helt centralt på Østerbro, som udgør et af Københavns mest attraktive boligområder. I området har du dermed en stor potentiel kundegruppe, hvilket må siges at være et stort plus. Fra døren er der kun 450 meter til Østerbrogades summende liv, og her er man forbundet med gode busforbindelse. På Østerport Station, 600 meter væk, er der S-tog og Regionaltog – og om lidt også metroens nye Cityring. Beliggenheden er altså attraktiv for dig, der ønsker et stort kundesegment såvel som god infrastruktur nær din virksomhed. 

TILSVARENDE EMNER

Butik

Victor Borges Plads 8

Størrelse (m2) 93
Boligafgift pr. mdr. 6.822
Størrelse (m2) 141
Boligafgift pr. mdr. 7.521
Størrelse (m2) 97
Leje pr. mdr. (kr.) 10.749
Størrelse (m2) 208
Leje pr. mdr. (kr.) 11.957

Butik

Torvegade 51, st

Størrelse (m2) 81
Leje pr. mdr. (kr.) 13.445