Butikslokale til salg på Brigadevej 6

I denne andelsboligforening udbydes nu dette erhvervsmål, der kan prale med en central og attraktiv placering. Adressen er nemlig Brigadevej 6, og med denne beliggenhed er der kun 50 meter til Amagerbrogades handelsliv samt 150 meter til Amagerbro Station.

Butikken ligger stueetagen af en velholdt københavnerejendom fra 1900, og døren åbner op til 62 kvadratmeter fordelt over to regulære rum plus toilet. Erhvervet byder således på et hav af muligheder og er perfekt som butik hvad enten du fx har en cykelhandel, blomsterhandel, kiosk eller noget helt fjerde – mulighederne er mange. Med en kærlig hånd og en omgang knofedt kan du nemlig skabe præcis de rammer, du ønsker og har brug for.

Der er god synlighed fra gaden takket være de store vinduespartier, og døren åbner direkte op til det store butikslokale, der er lyst og indbydende. Bagved ligger endnu et rum, der lige nu fungerer som værksted, men det kan selvfølgelig indrettes præcis, som du ønsker. Slutteligt råder erhvervet over eget toilet.


FØJ TIL FAVORITTER
Kontantpris 595.000 kr.
Boligafgift pr. mdr. 5.478 kr.
Størrelse 62 m²
Ejendomstype Andel
Mulig anvendelse Cykelforretning
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed