Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40177341

NY PRIS

Butikslokale til salg på Åboulevard 54

På den indre del af Københavns ubestridt største og mest befærdede indfaldsvej, der for små 150 år siden havde rindende vand og gik under navnet “Ladegaardsaaen”, kan I nu få fingrene i dette særdeles rummelige butikslokale. Det er naturligvis den ikoniske Åboulevard, vi befinder os på, nærmere bestemt i krydset ved Griffenfeldsgade og lige ved indgangen til Nørrebro.

I nummer 54 venter en ganske særlig mulighed for investorer eller erhvervsdrivende, for her byder et butikslokale på i alt 483 kvadratmeter fordelt på i alt tre etager ind. Ja, her vil I altså få rig mulighed for at sælge de helt store, pladskrævende serviceydelser eller varer, og eksponeringspotentialet er samtidig stort grundet butikkens fyldige facade samt ideelle beliggenhed.

Butikken har indgangsparti i stueetagen, hvor talrige rummelige lokaler byder ind. Butikkens gulv er både i forskellige niveauer samt opført med sorte og grå gulvfliser, og herpå kastes et skønt lys fra de store facadevinduer. Indretningsmulighederne er mange, og uanset om der skal drives køkkenforretning eller møbelbutik, kommer man næppe til at komme i pladsmangel. I kælderplanet venter gode opbevaringsløsninger i de mange rummelige lokaler, og på førstesalen kan papirarbejdet klares i de tre kontorlokaler med tilhørende køkken og WC.  Nuværende ejer har i ejerperioden modaniseret/istandsat for min. 2 millioner.

Der er ingen tvivl om, at butikkens helt sublime rummelighed åbner for mange anvendelsesmuligheder, og den centrale beliggenhed er utvivlsomt endnu en faktor at medtage. Hver dag lægger flere tusind biler, cykler og fodgængere vejen forbi på Åboulevard, og lige bag adressen byder Griffenfeldsgade samt Rantzausgade ind; yderligere to velbesøgte stræder.

Butikken er som skabt til at blive set og hørt - vi står klar med en fremvisning af herlighederne!

FØJ TIL FAVORITTER 1
Kontantpris 3.995.000 kr.
Boligafgift pr. mdr. 20.728 kr.
Størrelse 448 m²
Ejendomstype Andel
Mulig anvendelse Detail, kontor m.m.
Depositum Ingen depositum
Moms pålægges: Ja
Energimærke E

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 809
Leje pr. mdr. (kr.) 133.333