Erhvervsformidler, Restaurant Mikkel Sandorff

Mikkel Sandorff

Erhvervsformidler, Restaurant

ms@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 92 09 30

KØBSAFTALE UDSENDT

Restaurant til afståelse i København

Restaurationer og natklubber ligger side om side i Københavns ubestridt mest hippe område, Kødbyen.

Døgnet igennem strømmer folk fra nær og fjern til for at opleve, den helt særlige stemning i det gamle, industrikvarter. Kødbyen har over de sidste 10 år været igennem et kæmpe, ansigtsløft, og nu har du muligheden for at være med til at, pryde gadebilledet.

Her kan du  prøve dit koncept af på de kræsne københavnere. Restauranten fordeler sig over  stueplan, hvor restaurant og køkken findes, samt et højloftet kælderareal med lager, køle, personalefaciliteter og gæstetoiletter .

Når vi kigger nærmere på restauranten, er der ingen tvivl om at områdets historie har spillet ind i indretningen. De hvide flisevægge, de rå gulve og det åbne køkken giver med det samme associationer til den gamle industri der tidligere husede i bygningerne og nu giver sjæl til det rustikke lokale. Når vi går sommeren i møde, kan gæsterne sætte sig udenfor i solen, da der til lokalerne også hører en god portion udeserveringsarealer, hvor der er placeret borde/bænke sæt og derved kan få endnu flere gæster igennem.


Restauranten har en god størrelse, og kan huse op 140 forventningsfulde gæster på en gang, og køkkenet er praktisk indrettet til at kunne bespise dem alle.  Der er indrettet spiserbar, opvaskestation og masser af bordplads.

 
Der ikke noget at komme efter når vi taler om selve området, der tiltrækker det hippeste publikum hver evigt eneste dag. Du kommer til at være i fint selskab med nogle af Københavns bedste spisesteder, der blandt andet tæller Gorilla, Mother og Fiskebaren. Om natten forvandler Kødbyen sig til et mekka for det danselystende klientel – kort sagt har du potentielle kunder udenfor døren på de fleste tider af døgnet. Kødbyen ligger i gåafstand fra centrum af København, Vesterbro og Sydhavnen, og både lokalt og nationalt har Kødbyen et fantastisk gastronomisk omdømme.

Er du klar på at give din drøm et skud på en af landets bedste adresser?

FØJ TIL FAVORITTER 1
Afståelse 6.000.000 kr.
Leje pr. mdr. 43.286 kr.
Størrelse 714 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Restauration
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Tilknyttet faciliteter

  • ER DU KLAR PÅ AT GIVE DIN DRØM ET SKUD PÅ EN AF LANDETS BEDSTE ADRESSER?
  • EFTERTRAGTEDE LOKALER I KØDBYENS HOTTE MILJØ

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 934
Leje pr. mdr. (kr.) 116.750