Erhvervsformidler, Restaurant Mikkel Sandorff

Mikkel Sandorff

Erhvervsformidler, Restaurant

ms@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 92 09 30

Restaurant til afståelse på Frederiksberg

Med respekt for stedets historie og med en smule ærefrygt har vi sat denne restaurant og vinbar til afståelse.

Spisestedet, der har overlevet 2 verdenskrige, har været besøgt af nok samtlige revyskuespillere der har betrådt de skrå brædder på de frederiksbergske scener blev oprindeligt opført i 1902.

I 1908 ophørte den store restaurant, og lokalet blev opdelt og indrettet til flere mindre butikker, til det som vi kender  i dag.

Restaurantens areal på 238 m2 indbefatter et super funktionelt og velindrettet, fuldt monteret køkken, med stor udsugning og fedtudskiller. Desuden er der 3 pæne gæstetoiletter samt et mindre lager i stueetagen. Vinstuen og restauranten har plads til ca 60 spisende gæster indenfor. Udenfor langs ejendommens facade er der plads til ca. 20 gæster. Der er lager i kælderen.

Restauranten er indrettet som den altid har været, dog fik hele mulivitten i 2014 en generel og gennemgribende renovering hvor alt blev gennemgået. Nyt køkken med udsugning, nye toiletter, og en stor overfladebehandling af vægge, lofter, gulve, facade osv. 

Den charmerende indretning med de solide plankegulve, høje paneler og glasloftet bringer altid gæsterne i den rette stemning.  

Restauranten er opdelt i tre lokaler, og det giver masser plads til servering i flere grupper. Indgangen og baren ligger i centrum.

Restauranten ligger på en rolige sidegade til Frederiksbergs altid populære og travle hovedgade, Gammel Kongevej og til den mere mondæne Frederiksberg Allé med masser af lokale og eksklusive butikker og restauranter i nærmiljøet.

Edison, Jytte Abildstrøm, og Betty Nansen…. De 3 store teaterscener ligger indenfor gåafstand til restauranten.

9A, 31 og 3A holder stort set foran døren, og der er heller ikke langt til hverken Frederiksberg St. og Vesterport St.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Afståelse 2.800.000 kr.
Leje pr. mdr. 37.305 kr.
Størrelse 185 m²
53 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Restaurant
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 158
Leje pr. mdr. (kr.) 32.687
Størrelse (m2) 152
Leje pr. mdr. (kr.) 19.793
Størrelse (m2) 194
Boligafgift pr. mdr. 10.601