KØBSAFTALE UDSENDT

Lokale til salg på Vesterbrogade 19


På Vesterbrogade 19 ganske centralt i København ligger en fin restaurant, som du nu har muligheden for at overtage og drive. Med en placering kun få meter fra Københavns Hovebanegård, Tivoli og Søerne vil der hver dag spadsere hundredevis af mennesker forbi, som du kan friste indenfor med et lækkert menukort.

Hvis du altid har gået rundt med en drøm om at eje og drive en hyggelig og populær restaurant i Danmarks hovedstad, er denne ejendom et oplagt valg for at få den drøm til at gå i opfyldelse. Restauranten ligger i en charmerende ældre bygning, som blev opført i 1892, og udefra kan man ikke andet end at blive draget mod den smukke bygning.

Fra døren træder man ind i et stort område, hvor borde og stole til restaurantens gæster kan placeres på nem og hyggelig vis. Herfra ledes man gennem det store lokale og ned til baren, hvor man med lethed kan stå og betjene sine kunder. Bag baren finder vi restaurantens køkken, som har en rigtig fin størrelse. Her kan man uden problemer stå og skabe menukortets retter til kundernes store tilfredshed. Helt nede i bunden af restauranten finder vi det tilhørende WC.

Under restauranten gemmer der sig en stor kælder, hvor en masse god opbevaringsplads byder sig. Her kan man altså opbevare alle de fornødne ting til restauranten, og derved er de perfekte rammer for en god restaurant blevet skabt.

FØJ TIL FAVORITTER 6
Afståelse 550.000 kr.
Leje pr. mdr. 22.854 kr.
Størrelse 114 m²
114 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Vinbar / Café
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke C

Tilknyttet faciliteter

  • HYGGELIG RESTAURANT
  • YDERST GOD OG CENTRAL PLACERING
  • FÅ METER FRA KØBENHAVNS HOVEDBANEGÅRD

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 93
Boligafgift pr. mdr. 6.822
Størrelse (m2) 141
Boligafgift pr. mdr. 7.521
Størrelse (m2) 104
Leje pr. mdr. (kr.) 28.001
Størrelse (m2) 97
Leje pr. mdr. (kr.) 10.749
Størrelse (m2) 152
Leje pr. mdr. (kr.) 28.982