Erhvervsformidler, Restaurant Simon Ravnløkke

Simon Ravnløkke

Erhvervsformidler, Restaurant

sr@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 39

SOLGT

Lokale til salg på H. C. Ørstedsvej 38, st. + kld.

Er du erhvervsdrivende og på udkig efter et nyt erhvervsmål med sublim beliggenhed? Så kan du med fordel tage et nærmere kig på disse lokaler, der har en eftertragtet adresse på den livlige H. C. Ørsteds Vej i  nummer 38.

Lokalerne fordeler sig over 222 kvadratmeter, og de er lige nu indrettet som café – men der er selvfølgelig også mulighed for at bygge om og dermed skræddersy dem til sit eget erhverv. Der er højt til loftet, og rummene er indrettet lyst og indbydende. Samtidig får man glæde af de store vinduespartier ud mod H. C. Ørsteds Vej, som både giver god synlighed og et dejligt lysindfald.

Fra vejen træder man ind i erhvervets ene lokale, som er indrettet med et hyggeligt barområde til servering af drikkevarer. I åben forbindelse ligger yderligere to lokaler samt en mellemgang med adgang til toilet. Bagved ligger et stort køkken til tilberedning af mad. Erhvervet rummer også en praktisk kælder, hvor de to store lagerrum giver masser plads til opbevaring.

H.C. Ørstedsvej er en af Frederiksbergs mest velbefærdede gader. Her summer byens liv og skaber en helt særlig stemning, som københavnerne higer efter. Området er således et af de mest eksklusive områder at bosætte sig i, og derfor er man sikret en beliggenhed, hvor et hav af fodgængere, cyklister og bilister passerer hver dag. Her er man også i gåafstand til Frederiksberg Svømmehal, Frederiksberg Have og søerne samt kvartererne omkring Gammel Kongevej og Frederiksberg Allé. Desuden ligger Forum lige rundt om hjørnet med sublime busforbindelser samt metro.


FØJ TIL FAVORITTER 2
Afståelse 345.000 kr.
Leje pr. mdr. 19.793 kr.
Størrelse 152 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Café
Moms pålægges: Nej
Energimærke C

Tilknyttet faciliteter

  • RUMMELIG CAFÉ MED SUBLIM BELIGGENHED
  • DER ER HØJT TIL LOFTET
  • OMRÅDE MED MANGE MENNESKER

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 194
Boligafgift pr. mdr. 10.601
Størrelse (m2) 158
Leje pr. mdr. (kr.) 32.687
Størrelse (m2) 169
Leje pr. mdr. (kr.) 30.767
Størrelse (m2) 168
Boligafgift pr. mdr. 13.448
Størrelse (m2) 205
Leje pr. mdr. (kr.) 44.157