Ejendomsmægler MDE, Restaurant/Butik Jesper Poder Olsen

Jesper Poder Olsen

Ejendomsmægler MDE, Restaurant/Butik

jpo@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 01 17

Lokale til leje på Guldsmedgade 17, st. tv.

Charmerende restaurationslokaler i hjertet af Aarhus – med hyggelig gårdhave.

Er man lokalt kendt i Aarhus, behøver Guldsmedgade ikke nogen større introduktion. Gaden er nemlig blandt de mest eksklusive i hele bymidten og emmer af livsnyderi, design og trendy specialforretninger, som dagligt nyder stor popularitet blandt såvel aarhusianere som besøgende, der ønsker at opleve det bedste, byen har at byde på.

Derfor – går man med en drøm om at åbne en delikat restaurant eller en stemningsfuld café for de mange forbipasserende, der hver eneste dag krydser gaden, så finder man simpelthen ikke en bedre lokation end lige her på Guldsmedgade.

Det er en stor fornøjelse at kunne præsentere disse attraktive restaurations- eller cafélokaler, som nu udbydes til salg. Restauranten fremtræder synligt på gaden med sine store vinduespartier, der rejser sig fra gadeplan og hele vejen op til 1. salen. Dermed er der rig mulighed for at brande sit spisested og gøre det klart, at man her kan holde en velfortjent pause fra sin shopping, stille de tunge indkøbsposer og nyde et par timer i selskab med kulinariske lækkerier.

Restauranten præsenterer sig i perfekt stand og er lige til at overtage. De præsentable lokaler byder klientellet velkommen i entréen, hvorefter man bliver budt ind i bestillingsområdet med kasse, bar og et mindre køkken. Om hjørnet kan man seate de første gæster i deres egen intime krog, mens man om sommeren kan slå døren op ud til den solrige gårdhave mod vest, der indbyder til kolde drinks og højt humør. På etagen ovenover venter de primære restaurantfaciliteter med masser af bordplads til de mange gæster. Til sidst består restauranten af en kælder med plads til udvidet køkken samt lager.

Guldsmedgade befinder sig mod slutningen af Aarhus' velbesøgte gågade og lever således op til det kendte mundheld "at gemme det bedste til sidst". Man ligger centralt i forhold til resten af byen, parkeringsmuligheder og offentlig transport.

Smilets by venter!

FØJ TIL FAVORITTER
Kontantpris 800.000 kr.
Leje pr. mdr. 28.980 kr.
Størrelse 127 m²
Ejendomstype Leje med nøglepenge
Mulig anvendelse Restauration
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke E

Tilknyttet faciliteter

  • Unik beliggenhed i Latinerkvarteret
  • Hyggelig gårdhave
  • Fuldt funktionsdygtigt køkken klar til drift

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 140
Leje pr. mdr. (kr.) 22.999
Størrelse (m2) 159
Leje pr. mdr. (kr.) 47.047
Størrelse (m2) 106
Leje pr. mdr. (kr.) 24.490
Størrelse (m2) 130
Leje pr. mdr. (kr.) 11.917
Størrelse (m2) 154
Leje pr. mdr. (kr.) 13.670