Erhvervsformidler, Restaurant Simon Ravnløkke

Simon Ravnløkke

Erhvervsformidler, Restaurant

sr@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 39

SOLGT

Lokale til salg på Bagsværd Hovedgade 154

Er du i restaurationsbranchen, og søger du nye omgivelser til din virksomhed, så kan vi nu glæde dig med, at disse attraktive restaurationslokaler centralt i Bagsværd står klar til at blive overtaget.

Restauranten er perfekt indrettet til sit formål og indeholder alt det, man skal bruge for at kunne servere nem og dejlig mad til de mange kunder i området. Stedet har tidligere været brugt til grill med mellemøstlige retter, hvilket afspejler sig i køkkenet, der er udstyret med en stor og flot ornamenteret grillstation til stegning og friture. Generelt er der tale om et dejligt stort og velfungerende køkken i industriel stil, som indeholder alle de gængse "værktøjer" til at skrue en god menu sammen. I forlængelse af køkkenet er der et reelt vaskerum, hvor opvaskeren kan passe sin tjans.

Den øvrige del af restauranten består af en hyggelig og særdeles rummelig spisesalon med god plads til at seate sine gæster omkring bordene langs de store, åbne vinduespartier, der bringer et dejligt lysindfald til lokalet. Her er der også på serveringsstation og bar, så man straks kan betjene kunderne med en læskende drik, inden de bestiller maden. Flotte gulve og indbyggede spotlys i loftet sætter stemningen for en rigtig god restaurant.

I den anden ende af restauranten er der indrettet badeværelsesafdeling til gæsterne, og man finder ligeledes et godt personalerum, hvor man evt. også kan indrette et kontor. Til slut hører der fire praktiske kælderrum til restauranten, som er oplagt at bruge til lager.

Restauranten er helt perfekt placeret i hjertet af Bagsværd med stor synlighed ud til den befærdede Hovedgade. Bagsværd Station er kun 250 meter herfra – vitterligt lige om hjørnet, så det er nemt at komme til og fra arbejde. I samme område finder man en stor del af Bagsværds øvrige forretninger, dagligvarebutikker og spisesteder, hvilket sørger for, at en sulten kundekreds allerede er etableret.

Alt de venter på, er jeres virksomhed.

FØJ TIL FAVORITTER 3
Afståelse 495.000 kr.
Leje pr. mdr. 25.000 kr.
Størrelse 220 m²
75 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Restauration
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Tilknyttet faciliteter

  • CENTRAL RESTAURANT PÅ BAGSVÆRD HOVEDGADE
  • PERFEKT INDRETTET
  • GOD HJØRNEBELIGGENHED

Beliggenhed