Erhvervsformidler, Restaurant Simon Ravnløkke

Simon Ravnløkke

Erhvervsformidler, Restaurant

sr@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 39

NY PRIS

Lokale til salg på Øster Farimagsgade 12

På den evigt charmerende Øster Farimagsgade indbyder nummer 12 nu til køb; 95 mulighedsrige kvadratmeter, der hidtil har fungeret som en velbesøgt whiskey -, øl- og avecbar. Lokalerne er hyggelige og charmerende med en veltænkt planløsning, retro indretning og brostensbelagt terrasse, hvorfra kommende gæster vil have udsigt direkte til de idylliske kartoffelrækker.

Baren er beliggende i en ældre ejendom fra 1887 med fællesgård bagtil. Både barlokaler og bygning fremstår særdeles velholdte samt løbende istandsat, hvilket betyder, at kommende ejere kan ibrugtage de lyse rum øjeblikkeligt. Fra entréen træder man direkte ind i det første ud af to opholdslokaler, og til venstre for indgangen indbyder en velindrettet bar med god plads til barstolene. Begge rum prydes af flotte stuklofter samt rå murstensvægge, der tilsammen tilføjer et autentisk look til rammerne, som i sin tid var Michael Strunges stamværtshus. På terrassen er fin plads til opsætning af flere borde, hvilket i sommerperioden vil øge eksponeringspotentialet og sandsynligvis besøgstallet.

Foruden gæsteområderne byder stueplanet også på to rummelige toiletter, et fint lager samt et yderst velholdt køkken. Her er god plads til anretning af lette serveringer og dagens ret til mange personer ad gangen, og i kælderplanet kan yderligere lagerplads samt personaletoilet findes.

Ja, her må siges at vente en spændende mulighed, og beliggenheden så centralt i byen giver de optimale rammer for at maksimere omsætningen. Før i tiden var Øster Farigmagsgade en uundværlig forbindelse uden for voldene mellem de tre gamle byporte; Vesterport, Nørreport og Østerport. I dag er gaden i mindre grad en trafikåre og i højere grad en smutvejsrute, der løber parallelt med de dynamiske Søgader. Hver dag ligger mange tusind københavnere vejen forbi baren, og fra adressen er mindre end ti minutter til fods til både Nørreport, Kongens Have, Søerne, Østerbrogade og Indre By.

FØJ TIL FAVORITTER 5
Afståelse 845.000 kr.
Leje pr. mdr. 27.318 kr.
Størrelse 95 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Øl og Whiskeybar/ Café
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Tilknyttet faciliteter

  • AUTENTISKE OG VELHOLDT BAR
  • LIGE VED KARTOFFELRÆKKERNE
  • DAGLIGT MANGE FORBIPASSERENDE

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 93
Boligafgift pr. mdr. 6.822
Størrelse (m2) 76
Leje pr. mdr. (kr.) 10.250
Størrelse (m2) 104
Leje pr. mdr. (kr.) 28.001
Størrelse (m2) 120
Leje pr. mdr. (kr.) 21.386
Størrelse (m2) 96
Leje pr. mdr. (kr.) 25.499