LEJEKONTRAKT UDSENDT

Butikslokale til leje på Toftegårds Allé 42

Spændende butikslokale hvor man får den maksimale frihed til at skabe sin forretning, lige som man vil have den. Lokalet overtages som ”White box”, hvor vægge og lofter er malet hvide, men herudover fremstår lejemålet som et blankt lærred, hvor lejer selv bestemmer indretningen og foretager de nødvendige installationer.

Butikken giver optimale muligheder for at skabe blikfang og identitet med en stor, ny og synlig facade. Herudover udmærker lejemålet sig med en god kælder og mulighed for varelevering gennem gården. Og ikke mindst de gode parkeringsmuligheder foran butikken er et klart plus.
Der kommer i det hele taget mange forbipasserende på en beliggenhed som denne, og kundegrundlaget vil derfor være til stede fra dag et. Toftegårds Allé og de tilstødende gader huser et væld af forretninger og hertil ligger Valby St. og Spinderiet inden for et par hundrede meter.

Lokalet byder på rammer, der er anvendelige til mange koncepter inden for både detail og service. Lejemålet rummer i alt 151 kvm. i stuen og 139 kvm. i kælderen. I stueplan finder du det store og for nuværende meget åbne og regulære butikslokale samt et mindre lagerlokale og toiletfaciliteter. Via en baggang er der trappe til kælderplan og separat udgang mod baggården. Kælderen består af indtil flere særskilte, disponible rum til lager m.m.

Vil man have synlighed, mange forbipasserende og ikke mindst selv bestemme indretningen af sin butik, så er Toftegårds Allé 42 bestemt et lejemål, man bør udforske.

FØJ TIL FAVORITTER
Leje pr. mdr. 27.713 kr.
Størrelse 151 m²
139 m² kælder
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detailhandel
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Tilknyttet faciliteter

  • BUTIKSLOKALE MED GOD SYNLIGHED OG MANGE FORBIPASSENDE
  • OVERTAGES SOM ”WHITE BOX”
  • MULIGHED FOR VARELEVERING FRA GÅRDEN

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 173
Leje pr. mdr. (kr.) 14.044
Størrelse (m2) 189
Leje pr. mdr. (kr.) 40.000
Størrelse (m2) 141
Leje pr. mdr. (kr.) 7.521
Størrelse (m2) 222
Leje pr. mdr. (kr.) 46.663
Størrelse (m2) 188
Leje pr. mdr. (kr.) 39.167