Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70122100

M: 40177341

Butikslokale til leje på Jernbane Allé 50

På Vanløses hovedgade udbydes nu disse spændende erhvervslokaler på hele 139 kvadratmeter. Adressen er Jernbane Allé 50, og foruden de mange anvendelsesmuligheder får man byens bedste beliggenhed klods op ad Vanløse Station og det store shoppingcenter Kronen.

Lokalerne har en god størrelse, og derfor henvender det sig også til en bred målgruppe. Lige nu huser lokalerne en glarmester, med der er mange andre muligheder – det er faktisk bare at slå fantasien løs. Stedet er bl.a. perfekt til  detailhandel og udlejer er også åben over for etablering af café, restaurant m.m

Hoveddøren åbner op til to store butikslokaler og et ekstra lokale, som ligger i forlængelse af hinanden. Rummenes gode størrelse giver gode indretningsmuligheder, og her er også et dejligt lysindfald. Dertil kommer et grovkøkken, kontor, et disponibelt rum og et WC. Fra gaden har butikken god synlighed med sin lyspudsede facade, der med god skiltning vil skabe stor synlighed. Hvis man ønsker yderligere kvm er nabobutikken på 105 kvm (nr 48) også til leje, og der vil være mulighed for en samlægning. Vi henviser til sag B27202380 på hjemmesiden.

Beliggenheden er, som tidligere nævnt, intet mindre end sublim. Jernbane Allé er Vanløses hovedgade, og den huser diverse erhverv, som tiltrækker kunder fra hele byen. Som et ekstra plus ligger netop dette erhverv lige ved siden af Vanløse Station, der hver dag fragter flere tusinde mennesker rundt. Her er der nemlig både busser, S-tog og metro. Samtidig har Vanløses erhvervsliv virkelig nydt godt af det store shoppingcenter, Kronen, som åbnede i efteråret 2017. Bylivet blomstrer, og det vil du uden tvivl kunne mærke med denne beliggenhed.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Leje pr. mdr. 27.083 kr.
Størrelse 139 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detail / Café / Restaurant
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke F

Tilknyttet faciliteter

  • RUMMELIGE, INDRETNINGSVENLIGE LOKALER
  • KLODS OP AD VANLØSE ST. OG METRO
  • OPLAGT TIL MAD

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 173
Leje pr. mdr. (kr.) 14.044
Størrelse (m2) 189
Leje pr. mdr. (kr.) 40.000
Størrelse (m2) 120
Leje pr. mdr. (kr.) 21.386
Størrelse (m2) 188
Leje pr. mdr. (kr.) 39.167
Størrelse (m2) 152
Leje pr. mdr. (kr.) 28.982