Erhvervsformidler, Butik Phillip Adler

Phillip Adler

Erhvervsformidler, Butik

pa@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 54

UDLEJET

Butikslokale til leje på Gammel Kongevej 146

På det evigt dynamiske og udbudsrige Gammel Kongevej kan vi nu præsentere en særdeles spændende mulighed; her i nummer 146 venter nemlig hele 170 kvadratmeters butik, som står flot istandsat og lige til at ibrugtage. Efter gaden i 1641 blev åbnet for det almene borgerskab har den fungeret som en værdifuld trafikåre til og fra centrumgaderne, og i dag lægger flere tusind mennesker vej forbi adressen på daglig basis.

Ejendommen blev opført i 1884 her på hjørnet af gaden, og dens herskabelige detaljer og flotte facade fremstår særdeles velholdt. Butikken ligger i stueetagen og indledes til ejendommens største lokale, der prydes af et sublimt lysindfald fra de fem store facadevinduer. Rummet har et flot trægulv og store flader, der giver god mulighed for at indrette sig lige efter behov - her kan både opsættes tøjstativer, frisørstole, salsreoler og meget mere. Butikslokalets gode størrelse giver et hav af anvendelsesmuligheder, og med beliggenhedens store eksponeringspotentiale er man næsten garanteret besøg uanset erhverv.

Fra butikken er indgang til en gang, som leder videre ind til kontorlokale, WC, lager og køkken. Her er altså alt det nødvendige til både medarbejder og butiksejer, og fra kontorlokalet er desuden udgang til en hyggelig baggård. Med til butikken følger også et rummeligt lagerlokale i kælderen.

Ja, her venter en spændende mulighed for den erhvervsdrivende, der er på udkig efter store lokaler på den helt rigtige beliggenhed. Gammel Kongevej er kendt for sine mange forskellige butikker, caféer og dynamiske handelsmiljø, og vejen fungerer for mange bilister, cyklister og fodgængere som en direkte vej til Indre By eller en smutvej til Vesterbro og Frederiksberg. Lige foran adressen kører gode busforbindelser forbi i døgndrift, og det nærtliggende Frederiksberg Centret og Frederiksberg Have tiltrækker ligeledes mange mennesker til området.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Leje pr. mdr. 33.083 kr.
Størrelse 121 m²
49 m² kælder
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Kontor/detail
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Tilknyttet faciliteter

  • LYS OG RUMMELIG BUTIK MIDT PÅ GAMMEL KONGEVEJ
  • FANTASTIKS HJEØNEBELIGGENHED
  • MANGE STORE FACADEVINDUER

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 158
Leje pr. mdr. (kr.) 32.687
Størrelse (m2) 137
Leje pr. mdr. (kr.) 26.342
Størrelse (m2) 152
Leje pr. mdr. (kr.) 19.793
Størrelse (m2) 102
Leje pr. mdr. (kr.) 14.630
Størrelse (m2) 124
Leje pr. mdr. (kr.) 12.872