Ejendomsmægler MDE, Butik Mie Hofman

Mie Hofman

Ejendomsmægler MDE, Butik

mie@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 50

NY PRIS

Butikslokale til salg på Roarsvej 3, st. tv. + kld.

FLOT FRISØRSALON CENTRALT BELIGGENDE PÅ FREDERIKSBERG

Midt på Frederiksberg finder vi Roarsvej, hvor du nu har mulighed for at overtage en frisørsalon med alt hvad der dertil hører. Ikke nok med at du får et flot, lyst butikslokale, der er flot velholdt og har tilhørende kælderetage, så garanterer den super centrale beliggenhed at der dagligt passerer en masse nysgerrige mennesker, der potentielt kan blive dine kunder.

I alt rummer butikken 131 utroligt velholdte kvadratmeter, som du kan slå dig løs på. Ønsker du fortsat at drive salon er der mulighed for at overtage både frisørinventar og de to lejere i kælderen i form af en kosmetolog og negleteknikker, så din forretning kan fungere som destination for dine kunders treat-yourself-dage.

Den gule murstensfacade lokker glædeligt kunder din vej, og du har flere butiksvinduer som du kan give dig i kast med at pynte. Døren åbner op til det flotte, lyse rum, hvor dagslyset spejles pænt i de mørke, blanke fliser, og er med til at give et lækkert og eksklusivt udtryk, så dine kunder kan føle sig fine og fornemme, når de sidder i stolen hos dig. Salonen deles op i to lokaler, hvor det andet er beregnet til hårvask, og hvorfra der er adgang til personalets baglokale med køleskab, samt et lille toilet.

Kigger man nærmere på kælderen er denne også delt op i to lokaler, med plads til lidt ekstra indretning under trappen. Her er alt, man har brug for med både vask og et endnu et toilet.

Butikken skal findes blot få meter fra Falkoner Allés summen, der er en del af mange menneskers hverdag. Foran butikken er der gode parkeringsmulighder for både kunder og personale. Får du opbygget dig et godt omdømme er der også rig mulighed for at folk kan komme til dig langvejs fra, for både bus og metro findes i meget kort afstand fra salonen. Falkoner Allé byder på alt, hvad hjertet kan begære, og hvis der alligevel mangler noget, så har man naturligvis Frederiksberg Centret.

FØJ TIL FAVORITTER 2
Afståelse 275.000 kr.
Leje pr. mdr. 14.645 kr.
Størrelse 72 m²
59 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Frisørsalon
Depositum 2 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke C

Tilknyttet faciliteter

  • INDFLYTNINSKLAR FRISØRSALON
  • MULIGHED FOR OVERTAGELSE AF INDLEJERE
  • GOD MULIGHED FOR PARKERING FORAN FORRETNINGEN

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 102
Leje pr. mdr. (kr.) 14.630
Størrelse (m2) 95
Leje pr. mdr. (kr.) 28.022
Størrelse (m2) 86
Leje pr. mdr. (kr.) 10.000
Størrelse (m2) 78
Leje pr. mdr. (kr.) 17.043