Butikslokale til salg på Istedgade 43A

Med en mageløs og helt central beliggenhed midt på den summende og livlige Istedgade finder man dette lækre butikslokale hvor din drøm kan blive til virkelighed. Har får man råderet over 120 m2 gode lokaler hvor kun fantasien sætter grænser for anvendelserne, og hvad end du ønsker at gå i sælgers fodspor og sælge tøj og sko, eller om du har helt andre planer, så er der plads til det her!

To store butiksruder med hver sin indgang fører fra Istedgade kunderne indenfor i varmen. De lyse gulve reflekterer dagslyset på fineste vis og lader lokalet komme til sin fulde ret. Mod venstre har man adgang til en afgrening af lokalet, der både kan bruges som prøverumsmiljø eller personalerum helt afhængig af hvordan din vision er. Til lokalet hører desuden et lille tekøkken og et badeværelse, og dertil har man et rigtig godt lagerlokale i kælderen hvor man kan opbevare et lille lager af de bedst sælgende modeller.

Man behøver nærmest ikke at nævne at beliggenheden på Istedgade 43A er helt i top. Med adresse her midt i København er du garanteret forbipasserende potentielle kunder i massevis, og så er det blot din opgave at lokke dem indenfor med indbydende udstillinger i vinduerne. Selv hvis du har tanker om at åbne en mere niche-præget butik er dette en perfekt beliggenhed. Folk har mulighed for at farte hertil fra nær og fjern, da der stopper flere centrale buslinjer få meter fra dørene, og så bør det nævnes at Københavns Hovedbanegård ikke ligger mere end 500 meter væk.

Der er selvsagt masser af muligheder for at trække kunder til, uanset hvilken erhversbelagt vej du vælger at gå, så nu mangler der bare at du griber chancen og springer ud i det!

FØJ TIL FAVORITTER 7
Afståelse 575.000 kr.
Leje pr. mdr. 13.328 kr.
Størrelse 80 m²
40 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Sko
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Tilknyttet faciliteter

  • LYST BUTIKSLOKALE FULD AF MULIGHEDER MIDT PÅ ISTEDGADE
  • TÆT PÅ KØBENHAVNS HOVEDBANEGÅRD
  • STOR FLOT FACADE

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 93
Leje pr. mdr. (kr.) 6.822
Størrelse (m2) 119
Leje pr. mdr. (kr.) 26.000
Størrelse (m2) 76
Leje pr. mdr. (kr.) 10.250
Størrelse (m2) 104
Leje pr. mdr. (kr.) 28.001
Størrelse (m2) 106
Leje pr. mdr. (kr.) 21.744