Erhvervsformidler, Restaurant/Butik Erhle Ganzhorn

Erhle Ganzhorn

Erhvervsformidler, Restaurant/Butik

eg@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 41 10 90

Butikslokale til salg på Falkoner Allé 27

RUMMELIGE FRISØRLOKALER MED SUBLIM BELIGGENHED PÅ FALKONER ALLE

Falkoner Alle er uden tvivl en drømmeadresse for erhvervsdrivende – og i nummer 27, 60 meter fra Frederiksberg Centret, udbyder vi dette 237 kvadratmeter store erhvervslokale. Perfekt for frisøren, da lokalerne allerede er indrettet som frisørsalon.

Erhvervsmålet har en åben og indretningsvenlig planløsning med store vinduespartier ud mod gaden. Sollyset strømmer altså ind og skaber en lys og let atmosfære, ligesom man har en god synlighed udefra gaden. Lokalerne er indrettet med en moderne stil, gulvene er flotte og lofterne er udstyret med indbyggede spotlys.

De 237 kvadratmeter fordeler sig over et stort butikslokale, som kan indrettes lige, som du ønsker. Dertil kommer baglokalerne og de fire toiletter. Der er altså masser plads til både kunder og ansatte.

Erhvervet ligger midt i Frederiksbergs bankende hjerte omgivet af nogle af de bedste cafeer, restauranter, vinbarer mm. Det betyder, at området er særdeles eftertragtet, og derfor er man også sikret mange potentielle kunder, som passerer forbi hver dag. Som tidligere nævnt er der ikke andet end 60 meter til Frederiksberg Centret, der hver dag besøges af flere tusinde mennesker. Ved siden af har man glæde af metroen, ligesom Falkoner Alle gemmer på gode busforbindelser.FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 3.400.000 kr.
Leje pr. mdr. 42.842 kr.
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Frisørsalon
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Tilknyttet faciliteter

  • KÆMPE UDSTILLINGSVINDUER
  • SUPER BELIGGENHED
  • GODE PARKERINGSFACILITETER

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

 
Leje pr. mdr. (kr.) 7.094